ροή ειδήσεων

ΒΙΝΤΕΟ – Καταγγελία Σοκ … έτσι άφησε στην τύχη του το Norman Atlantic η Κυβέρνηση Σαμαρά


Δεύτερο φιάσκο με το πλοίο Blue Skye που επέβαιναν 900 λαθρομεταναστες …
η φρεγάτα Ναυαρινο και δυο ελικόπτερα δεν είδαν τίποτα ! Σιωπή από τα ΜΜΕ!
Επίσκεψη στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στην Κέρκυρα, έκανε ο επικεφαλής του κόμματος Τελεία, Απόστολος Γκλέτσος, οπου ειχε επαφες με την αντιπεριφερειάρχη Νικολέτ τα Πανδή, αλλά και τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, Χρήστο Μωραϊτη. Όταν η συζήτηση στράφηκε στις εκλογές, οι τοποθετήσεις του Απόστολου Γκλέτσου για τον Αλέξη Τσίπρα άναψαν τα αίματα, όταν αποκάλεσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ παιδί του δεκαπενταμελούς στο οποίο ούτε ψήφο ανοχής δεν θα έδινε.

Και κάπως ετσι ξεκίνησε ο καβγάς, και χάθηκε η πιο σημαντική ουσία της συζήτησης, που ηταν η αποκάλυψη της αντιπεριφερειάρχη Νικολέττας Πανδής, οτι το πλοιο Norman Atlantic ηταν στα ελληνικά χωρικά ύδατα οταν προκλήθηκε η φωτιά,η ελληνική κυβέρνηση έδιωξε το πλοιο,και με καθυστέρηση ενημέρωσε το πλοιο μετα απο 3-4 ωρες οτι καίγεται, έχοντας φουλάρει τις μηχανές για να φυγει απο τα ελληνικα χωρικα υδατα,γιατι σαν κρατος δεν ειχαμε την ικανοτητα να το διαχειριστουμε! Δυστυχως για αλλη μια φορα τα περισσότερα ελληνικα ΜΜΕ στα ρεπορταζ τους σταθηκαν περισσότερο στον τσακωμο,παρα σε αυτην την σοβαροτατη κατηγορία της αντιπεριφερειάρχη!

Δυστυχως η αντιπεριφερειάρχης Νικολέττα Πανδή, δικαιώθηκε πανηγυρικά για τα λεγόμενα της περι ελληνικης αδυναμίας διαχείρισης, οταν το φορτηγό πλοίο Blue Sky , με σημαία Μολδαβίας και πανω απο 900 λαθρομεταναστες να επιβαίνουν πανω στο πλοιο, εξέπεμψε σήμα κινδύνου SOS 3 μίλια νοτιοδυτικά των Οθωνών , μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού 112. Αμεσα η φρεγάτα Ναυαρίνο προσέγγισε το φορτηγό πλοίο και επικοινώνησε με τον καπετάνιο του «Blue Sky» ο οποίος ανέφερε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα? και το άφησαν να συνεχισει την πορεια του με προορισμό την ιταλια,και οχι την κροατια οπως μετέδωσαν λανθασμενα καποια ΜΜΕ.

Μαλιστα και δύο ελληνικά στρατιωτικά ελικόπτερα, ένα S-70B του Πολεμικού ναυτικού και ένα Agusta Bell της Πολεμικής Αεροπορίας πέταξαν διαδοχικά πάνω από το φορτηγό πλοίο «Blue Sky» όμως «δεν είδαν κανέναν πάνω στο καράβι?

Ενταξει καταλαβαίνω οτι μάλλον επίτηδες το αφήσαμε να φύγει απο τα ελληνικά χωρικά ύδατα-που ηταν και πλήρης δικια μας αρμοδιότητας χειρισμού αυτού του περιστατικού. Οσο νάνε 900 λαθρομεταναστες ειναι ενας μεγαλος αριθμος που δυσκολα θα μπορουν να υποδεχτούν στο νησι της Κέρκυρας με τις ανύπαρκτες υποδομές-εγκατάστασης κεντρου φιλοξενιας λαθρομεταναστον.

Το οτι γνωρίζαμε για την υπαρξη αυτου του πλοιου στα ελληνικα χωρικα υδατα αποκαλυπτεται από δημοσίευμα της ιστοσελίδας Lefkadapress.gr από τις 29 Δεκεμβρίου -σύμφωνα με το οποίο το συγκεκριμένο πλοίο ήταν τουλάχιστον για μια ημέρα υπό παρακολούθηση των ελληνικών αρχών όταν βρισκόταν, ανοιχτά της Λευκάδας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσιεύμα το Blue Sky παρακολουθούσε διακριτικά σκάφος του Λιμενικού ενώ για την υπόθεση είχε ενημερωθεί και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων. Δεν αξιζει στην Ελλαδα που εχει μια τοση μεγαλη ναυτικη παραδοση, ενας τετοιος διασυρμος στο εξωτερικο, και φανταστειτε οτι γλυτώσαμε τα χειροτερα, στην περιπτωση που θα κινδυνευει το πλοιο Blue Sky και θα έπρεπε να επέμβουμε!

Αρα ειχε απολυτο δικιο η αντιπεριφερειάρχη Νικολέτ τα Πανδή, που τολμησε και ειπε το αυτονοητο, οτι ο κρατικος μηχανισμός ειναι διαλυμένος!

Και μετα αναρωτιέστε γιατι οι Τουρκοι αλωνιζουν και οργώνουν ολο το αιγαίο!

Δειτε εδω το βιντεο με την καταγγελια Σοκ της αντιπεριφερειάρχη Νικολέττας Πανδής

ΒΙΝΤΕΟ – Καταγγελία Σοκ … έτσι άφησε στην τύχη του το Norman Atlantic η Κυβέρνηση Σαμαρά.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *