ροή ειδήσεων

Έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου και η Ryanair προσκαλεί όλους τους ερωτευμένους να επωφεληθούν από τους χαμηλούς ναύλους της



Η Ryanair, προσκαλεί όλους τους ερωτευμένους επιβάτες της να επωφεληθούν...
από τους χαμηλούς ναύλους της προς μερικούς από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς της σε Ελλάδα και Ευρώπη, και να οργανώσουνε μια εξόρμηση για το Σαββατοκύριακο με κάποιον αγαπημένο τους.

Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Χανιά και Ρώμη Τσιαμπίνο από 19.99 ευρώ, προς Μιλάνο και Βρυξέλλες Σαρλερουά από 22,99 ευρώ και προς Λονδίνο Στάνστεντ από 35,99 ευρώ.

Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, Χανιά και Ρώμη Τσιαμπίνο απο 19,99 ευρώ, προς Βρυξέλλες Σαρλερουά από 22,99 ευρώ και προς Παρίσι Μποβε από 29,99 ευρώ.

Οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα είναι διαθέσιμοι προς κράτηση στην ιστοσελίδα της εταιρίας, ryanair.com μόνο μέχρι την Τρίτη 20 Ιανουαρίου για ταξίδια από 12 μέχρι 16 Φεβρουαρίου.
Ο John Alborante της Ryanair δήλωσε,
Τα 19 δρομολόγια της Ryanair, διαθέσιμα από τα 4 αεροδρόμια μας στην Ελλάδα, στις χαμηλότερες τιμές, καθιστούν ένα Σαββατοκύριακο σε μια ρομαντική πόλη ως το ιδανικό δώρο προς τον/την αγαπημένη σας.
Οι Έλληνες ερωτευμένοι καταναλωτές επιλέγουνε ήδη την Ryanair λόγο τον χαμηλών ναύλων της, εξαιρετική εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Τώρα μπορούνε να κλείσουνε τα εισιτήρια για την ρομαντική τους εξόρμηση μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και νεας μας εφαρμογής. Μπορούνε επίσης να μεταφέρουνε δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρου μεγέθους, να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις και από τις νέες μας υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, και να χρησιμοποιήσουνε τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους καθόλη την διάρκεια της πτήσης τους, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές.”
Για να γιορτάσει την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, η Ryanair σας δίνει την ευκαιρία να οργανώσετε μια ρομαντική εξόρμηση απελευθερώνοντας ειδικούς ναύλους προς κράτηση για το Ευρωπαϊκό μας δίκτυο για ταξίδια μέσα στον Φεβρουάριο. Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα Ryanair.com και επιλέξτε τις πτήσεις σας στις χαμηλές αυτές τιμές, μέχρι την Τρίτη 20 Ιανουαρίου.

http://news.travelling.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *