ροή ειδήσεων

Σταμάτησε η υποστήριξη των Windows 7



Η Microsoft από σήμερα δεν υποστηρίζει τα Windows 7, καθώς χθες,... 13 Ιανουαρίου, διατέθηκαν οι τελευταίες ενημερώσεις του λειτουργικού, ενώ στις 31 Οκτωβρίου 2014 σταμάτησε η διάθεση τους στους κατασκευαστές υπολογιστών.

Αυτό δεν σημαίνει πως τα Windows 7 θα πάψουν να λειτουργούν, απλά δε θα προστίθενται πλέον νέα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το pcmag.com, η Microsoft θα συνεχίσει να λύνει ζητήματα ασφαλείας για τα Windows 7 με Service Pack 1 μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου 2020, ημερομηνία, που η εταιρεία θέλει μέχρι τότε ο κάθε χρήστης να έχει αλλάξει λειτουργικό με κάποιο νεώτερο.

Μία τέτοια αλλαγή, όπως έχει αποδειχθεί και με τα επιτυχημένα Windows XP, είναι μάλλον δύσκολη, καθώς τα Windows 7 είναι αυτή τη στιγμή εγκατεστημένα στους περισσότερους υπολογιστές, με πολλούς χρήστες να έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τα Windows 8/8.1.

Σύμφωνα με την Net Applications για τον Δεκέμβριο 2014, τα Windows 7 είναι εγκατεστημένα στο 56,26% των υπολογιστών, τα Windows XP στο 18,26% και τα Windows 8 και 8.1 μαζί, στο 13,52%.

Τα Windows 8/8.1, κυρίως λόγω των σημαντικών αλλαγών στην εμφάνιση (UI) που μοιάζουν να είναι κατάλληλα για οθόνες αφής, δεν έπεισαν τους χρήστες που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα Windows 7 και δεν έχουν σκοπό να αναβαθμίσουν.

Εκτός αν τα επερχόμενα Windows 10, είναι τελικά η χρυσή τομή μεταξύ Windows 8/8.1 και Windows 7.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *