ροή ειδήσεων

Α1 μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό Ρόδου



Την 13η νίκη του στην Α1 πέτυχε ο Παναθηναϊκός, αυτή την φορά επί του Κολοσσού Ρόδου... στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων με 90-65, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ο Μπατίστα με 17 πόντους, ενώ από τον Κολοσσό ξεχώρισε ο Γουότερς με 15.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε όσο χρειάστηκε απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου. Οι «πράσινοι», με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να κάνει διαδοχικές αλλαγές στην πεντάδα, προκειμένου να ξεκουράσει βασικούς και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν χάσει αγώνες λόγω τραυματισμών, πάτησε γκάζι στο κρίσιμο τελευταίο δεκάλεπτο και με ξεσπάσματα σε άμυνα και επίθεση φρόντισε να φτάσει χωρίς να ιδρώσει στο τελικό 90-65.

Μάλιστα στην τέταρτη περίοδο κράτησε μακριά από το καλάθι τους φιλοξενούμενος μέχρι το 35΄ και με δικό του σερί 11-0 φρόντισε να πάρει διαφορά ασφαλείας και να μην κοιτάξει πίσω (78-56 στο 35΄).

Όσο για τη συνέχεια; Ο Ιβάνοβιτς πέρασε στο παρκέ μία πεντάδα νεαρών με πιο έμπειρο τον Γιάνκοβιτς (δίπλα του ήταν οι Κόνιαρης, Διαμαντάκος, Μποχωρίδης, Χαραλαμπόπουλος), η οποία άδραξε την ευκαιρία στην προσπάθεια αξιοποίησης των «πράσινων» ταλέντων.

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 42-35 (ημ.), 67-56, 90-65

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντούσκο Ιβάνοβιτς): Χαλαμπόπουλος 7 (1), Σλότερ 15 (3), Μποχωρίδης 4, Γιάνκοβιτς 4, Φώτσης 3 (1), Νέλσον 3 (1), Μαυροκεφαλίδης 11, Διαμαντίδης 9 (2), Γκιστ 9, Μπατίστα 17, Κόνιαρης 6, Διαμαντάκος 2.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Αρης Λυκογιάννης): Τολιόπουλος 2, Λαρεντζάκης 13 (1), Σιολόγκας, Γουότερς 15 (1), Μανωλόπουλος 2, Σμιθ 8, Στεφανίδης, Λίντεν 6 (1), Σκοτ 12 (3), Χάγκινς 7.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *