ροή ειδήσεων

Ρόδος: νέες διακοπές ηλεκτροδότησης απόψε Τετάρτη 11-2-15



O ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι εξαιτίας σοβαρής τεχνικής βλάβης που παρουσιάστηκε... τη Δευτέρα 9.2.2015 στον Αυτόνομο Σταθμό Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΔΕΗ Α.Ε. στη Ρόδο – και μέχρι την πλήρη αποκατάστασή της – προς αποφυγή ολικής διακοπής της ηλεκτροδότησης, ενδέχεται να προβεί σε εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης καταναλωτών, περιορισμένης χρονικής διάρκειας, ανάλογα με τη διαθέσιμη ισχύ.

Το πρόγραμμα των εκ περιτροπής διακοπών ηλεκτροδότησης που ανακοινώθηκε χθες Τρίτη 10.2.2015, δεν τέθηκε τελικά σε εφαρμογή, λόγω της ενεργού συμμετοχής των καταναλωτών στον περιορισμό της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και των καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην περιοχή, οι οποίες ευνόησαν την παραγωγή ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (αιολικά πάρκα) και οδήγησαν σε αύξηση της διαθέσιμης ισχύος.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την ενεργό συμμετοχή τους στην προσπάθεια αποφυγής των έκτακτων διακοπών ηλεκτροδότησης και παρακαλεί για τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας μέσω του περιορισμού της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στην απολύτως απαραίτητη (ειδικά κατά τις ώρες 18:30 έως 21:30).

Επισυνάπτεται ενδεικτικό πρόγραμμα εκ περιτροπής διακοπών ηλεκτροδότησης που είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 11.2.2015, κατά το χρονικό διάστημα από 18:30 έως 21:30 στη Ρόδο, εκτιμώμενης διάρκειας μέχρι και 30 λεπτά ανά ομάδα περιοχών του προγράμματος.

Το σύνολο των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *