ροή ειδήσεων

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ !!! Πανούσης: Αποδεσμεύονται 1.500 ως 2.000 αστυνομικοί από VIP πρόσωπα


- Την αποδέσμευση 1.500- 2.000 αστυνομικών από τη φρούρηση προσώπων- στόχων... ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης..

- Τέλος τα χημικά από τις διαδηλώσεις εκπαιδευτικών και συνταξιούχων
- Αν η αστυνομία δεχθεί επίθεση με μάρμαρα ή με πέτρες, το συζητάμε «Ο αστυνομικός της γειτονιάς και πεζές περιπολίες προφανώς θα υπάρχουν και η Άμεση Δράση που θα περιπολεί» είπε στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ ο κ. Πανούσης, προσθέτοντας πως «ο πρωθυπουργός έχει πει ότι θα υπάρξει μια ελάφρυνση της φρούρησης προσώπων. Από εκεί και πέρα, 1.500- 2.000 άτομα εύκολα μπορούν να αποδεσμευτούν».


Σε ερώτηση για τη χρήση χημικών στις διαδηλώσεις, ο αναπληρωτής υπουργός είπε ότι αυτά πρέπει να τελειώσουν.


«Για να ρίξεις χημικά, σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν φτάσει σε μια ακραία μορφή, όπου και οι άλλοι χρησιμοποιούν διάφορων ειδών όπλα, από μάρμαρα μέχρι οτιδήποτε άλλο. Τότε, να το εξετάσει κάποιος. Αλλά τα χημικά δεν είναι για να κυνηγάς συνταξιούχους ή εκπαιδευτικούς. Εάν έχεις μια πληροφορία ή το απρόβλεπτο, προφανώς η Αστυνομία θα είναι πέριξ του γηπέδου, αλλά όχι με όπλα. Μόνο αν γίνει κάτι ή αν υπάρχει μια πληροφορία ότι ετοιμάζονται να κάνουν κάτι. Αλλά αν είναι να έχουμε Αστυνομία επειδή μαζεύεται 10.000- 15.000 κόσμος, τότε πρέπει να έχουμε Αστυνομία στην πλατεία, στη γωνία, στο γραφείο. Παντού!» πρόσθεσε.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *