ροή ειδήσεων

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Έστειλαν 19χρονο στο Νοσοκομείο - Πιθανότατα να χτυπήθηκε με σιδερογροθιά!


Ένα απίστευτο επεισόδιο μεταξύ δύο νεαρών σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην Κρεμαστή,... που είχε ως αποτέλεσμα ο ένας να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Ρόδου κι από κει σήμερα το πρωί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο δράστης με το θύμα είχαν παλιές "διαφορές" λόγω ενός παιχνιδιού που έπαιζαν στον υπολογιστή και συγκεκριμένα το γνωστό σε "Λολ"!

Φαίνεται, λοιπόν, ότι από κει ξεκίνησε κάποια παρεξήγηση η οποία "κορυφώθηκε" χθες το μεσημέρι όταν ο 18χρονος από χωριό της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων, πήγε και βρήκε τον 19χρονο στο μαγαζί του, στην Κρεμαστή, και του ζήτησε "να βγει έξω"!

Από κει και πέρα, τα πράγματα είχαν μια απίστευτη εξέλιξη: Ο 18χρονος, (πιθανότατα με σιδερογροθιά, απ΄ ότι λένε!), χτύπησε στο πρόσωπο τον 19χρονο σπάζοντάς του το σαγόνι σε δύο σημεία!

Η αιμορραγία ήταν ασταμάτητη και όλα έδειχναν πως η κατάσταση της υγείας του ήταν αρκετά σοβαρή. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου αλλά τελικά αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα κι έτσι σήμερα το πρωί έγινε η αεροδιακομιδή του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, απαιτείται η άμεση χειρουργική επέμβαση, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υποχωρήσει λίγο το πρήξιμο που έχει υποστεί στο σημείο που είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Πιθανότατα αυτό να συμβεί την ερχόμενη Τρίτη, ενώ όπως ειπώθηκε δεν αποκλείεται να περάσει αρκετός καιρός μέχρις ότου αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.

Για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό η Αστυνομία αναφέρει τα εξής:

Σύλληψη ημεδαπού για οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη στη Ρόδο

Στις 5-2-2015 το βράδυ συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού ένας 20χρονος ημεδαπός, γιατί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην Κρεμαστή Ρόδου τραυμάτισε στο πρόσωπο συνομήλικο του, με αφορμή προσωπικές διαφορές. Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Ρόδου.

topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *