ροή ειδήσεων

Εξιχνιάστηκαν 2 κλοπές από κατοικίες στη Ρόδο


Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες...

Συνελήφθησαν χθες (4.2.2015) στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, τρεις ημεδαποί (δυο άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 28, 37 και 47 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες αυτόφωρης διαδικασίας για κλοπές.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δυο διαφορετικές υποθέσεις, οι οποίες εξιχνιάστηκαν στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Ελληνική Αστυνομία για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Ειδικότερα, όσον αφορά την πρώτη περίπτωση, χθες πρώτες πρωινές ώρες η 37χρονη με το 47χρονο μπήκαν σε κατοικία ημεδαπών και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές-υπολογιστές και προσωπικά αντικείμενα, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί.

Άμεσα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί και συνέλαβαν την 37χρονη, που είχε ακινητοποιηθεί από τους ενοίκους και στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων που ακολούθησαν κατάφεραν να εντοπίσουν και τον 47χρονο δράστη.

Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν κρυμμένα σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή και αφού κατασχέθηκαν και αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Όσον αφόρα την άλλη περίπτωση, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας εξακριβώθηκε ότι χθες το πρωί ο 28χρονος αφαίρεσε από κατοικία ημεδαπής δυο δακτυλίδια, τα οποία στη συνέχεια πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο.

Τα κλεμμένα κοσμήματα κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στη δικαιούχο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *