ροή ειδήσεων

Ρόδος: σύλληψη για 316 γραμμάρια ηρωίνης


Συνελήφθη χθες (27.2.2015) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος... Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, ένας 52χρονος ημεδαπός για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και έναν 36χρονο υπήκοο Αλβανίας, έγκλειστο σε φυλακή, κατ’ εντολή του οποίου ενεργούσε.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 36χρονος Αλβανός είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στις 17.2.2015 στην περιοχή Μοντε Σμίθ να πραγματοποιεί αγοραπωλησία ναρκωτικών και προφυλακίστηκε.

Αναλυτικότερα, κατά τη συνεχιζόμενη διερεύνηση στοιχείων της υπόθεσης και διακριτικής επιτήρησης της παραπάνω περιοχής, χθες το πρωί εντοπίστηκε ο 52χρονος κατηγορούμενος να μεταφέρει από «καβάτζα» που χρησιμοποιούσε ο Αλβανός συσκευασία με ναρκωτικά και να την κρύβει σε κοντινό σημείο.

Όπως διαπιστώθηκε η συσκευασία περιείχε ηρωίνη συνολικού βάρους 316 γραμμαρίων, την οποία σκόπευε να διαθέσει ο 52χρονος σε τοξικομανείς του νησιού, για λογαριασμό του έγκλειστου Αλβανού, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ακολούθως, συνελήφθη ο 52χρονος δράστης και σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του και στο σπίτι του, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, δυο κινητά τηλέφωνα και δυο τμήματα ναρκωτικών χαπιών, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *