Το διακοσμημένο με χρυσό 22 καρατίων, πανάκριβο χαβιάρι από ψάρι αλμπίνο, κοστίζει.... 270.000 το κιλό και προορισμό έχει τα στομάχια γαλαζοαίματων και πάμπλουτων, ανά τον κόσμο.
Με 36.328 ευρώ η κουταλιά, θεωρείται σύμφωνα με τους «εφευρέτες» του, το πιο ακριβό τρόφιμο στον κόσμο αφού προέρχεται από λευκό αυγοτάραχο ενός εξαιρετικά σπάνιου οξύρρυγχου.
Το χαβιάρι είναι σε μορφή σκόνης και ονομάζεται «Strottarga Bianco». Αποτελεί έμπνευση του 51χρονου ιχθυοκαλλιεργητή Walter Gruell και του 25χρονου γιου του Patrick.
«Η υπερβολική τιμή του λευκού χρυσού δεν οφείλεται μόνο στη σπανιότητα του ή στην εξαιρετική του γεύση αλλά και στα οφέλη που προσφέρει στην υγεία». Το δίδυμο, πατέρας-γιος από την Αυστρία, αποφάσισε να προσθέσει και φύλλα βρώσιμου χρυσού, καθώς λέγεται ότι κάνει καλό στο ανοσοποιητικό σύστημα.
Πηγή: iefimerida.gr
Παράπονα Ρόδου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.