ροή ειδήσεων

Μειωμένα τιμολόγια από 50% και 70% σε ΑΜΕΑ από την ΔΕΥΑΡ



Ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ στην σημερινή συνεδρίαση του... και μετά από εισήγηση του προέδρου της Δημήτρη Τσίκκη, αποφάσισε να προχωρήσει στην γενναία μείωση των τιμολογίων της επιχείρησης για τα ΑΜΕΑ.

Μετά από εισήγηση του κ. Τσίκκη που έγινε αποδεκτή από όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ, παρέχονται διευκολύνσεις στα ΑΜΕΑ τα οποία θα πληρώνουν μειωμένα κατά 50% τα τιμολόγια της. Επίσης στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, για ανακούφιση των ευπαθών ομάδων αποφασίστηκε μετά από πρόταση του κ. Τσίκκη, όσες πολύτεκνες οικογένειες έχουν μέλη ΑΜΕΑ οι μειώσεις των τιμολογίων να ανέρχονται στο 70%.

Μέχρι σήμερα σε όλες τις κατηγορίες των πολυτέκνων οι μειώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΡ έφταναν μόλις το 20%.

Την ικανοποίηση του για την αποδοχή της εισήγησης του από όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Δημήτρης Τσίκκης ο οποίος δεσμεύτηκε για την άμεση υλοποίηση της απόφασης η οποία θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2015.

« Η ΔΕΥΑΡ θέλοντας να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο και μένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις μας για ανακούφιση των ευπαθών ομάδων , υλοποιούμε ως νέα διοίκηση τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε την προεκλογική περίοδο απέναντι στους πολίτες της Ρόδου. Με την απόφαση μας αυτή ευελπιστούμε ότι, θα προσφέρουμε χέρι βοηθείας σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται έντονα από την οικονομική κρίση που επικρατεί και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους» τόνισε με δηλώσεις του ο κ. Τσίκκης.

Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε η ενεργοποίηση παλαιότερης απόφασης ,για την έκπτωση κατά 70% στους πλημμυροπαθείς του 2013. Η έκπτωση αυτή αφορά τα τιμολόγια που έχουν βγει από τον Οκτώβριο –Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2013 , και σε αυτά τα τιμολόγια θα γίνει έκπτωση 70%.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *