ροή ειδήσεων

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ από στενό συνεργάτη του Τσίπρα και υπουργό: "Τη Δευτέρα κλείνει η συμφωνία κατά 99,9%, αλλιώς..."!


Απόλυτα σίγουρος πως στη συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα η συμφωνία...θα κλείσει κατά 99,9% εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, ο Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας σε εκπομπή του Mega.
Όπως τόνισε ο κ. Φλαμπουράρης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει μία νέα Σύνοδος Κορυφής με αποκλειστικό θέμα το ελληνικό ζήτημα.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 1,5% έχει γίνει σχεδόν αποδεκτός από τους περισσότερους εταίρους, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει εάν σε αυτούς συγκαταλέγονται και οι Γερμανοί.
Για τη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής, ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε πως μέχρι χτες το βράδυ η πορεία των διαπραγματεύσεων πήγαινε καλά, αλλά σημείωσε με νόγημα πως "αυτό δεν σημαίνει πως θα πάνε τα πράγματα καλά μέχρι τέλους".
Σχετικά με τα αγκάθια της διαπραγμάτευσης, ο κ. Φλαμπουράρης επιβεβαίωσε πως η κυβέρνηση αντιστέκεται στο θέμα των εργασιακών αλλαγών και αρνείται το 3% για πρωτογενές πλεόνασμα, ενώ αναφορικά με τις ιδιωτικοποιήσεις υπογράμμισε πως ότιγ για οτιδήποτε υπάρχει σύμβαση αυτό δεν αλλάζει.
newsit.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *