ροή ειδήσεων

BINTEO που συγκλονίζει: Αν ο συγγενής σου ήταν άστεγος, θα τον αναγνώριζες;



Ο αριθμός των αστέγων αυξάνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι....
να περνούν τη ζωή τους στο δρόμο, κάνοντας το φαινόμενο να μοιάζει φυσιολογικό.
Τόσο φυσιολογικό που μπορεί να περάσουμε δίπλα από αυτούς τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια και να μην τους προσέξουμε καν, πόσο μάλλον να τους βοηθήσουμε.

Μάλιστα, στην προσπάθειά μας να αποστασιοποιηθούμε από το φαινόμενο, όσο περισσότερο γίνεται, δεν θα προσέχαμε ακόμη και έναν δικό μας άνθρωπο αν βρισκόταν στο δρόμο.
Ακριβώς αυτό ήθελαν να δείξουν οι Αμερικάνοι μελετητές που κατέγραψαν σε βίντεο περαστικούς να περνούν μπροστά από τους άστεγους συγγενείς τους χωρίς να τους προσέξουν.
Στις ΗΠΑ οι άστεγοι ξεπερνούν τους 3.5 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο, έτσι το κέντρο βοήθειας των αστέγων στη Νέα Υόρκη ζήτησε από μερικούς ανθρώπους να ντυθούν σαν άστεγοι και να σταθούν στην άκρη του δρόμου, από όπου θα περνούσαν οι συγγενείς τους προκειμένου να δουν αν θα τους αναγνωρίσουν.

Οι περαστικοί επιβεβαίωσαν τις θέσεις των ερευνητών, που υποστήριζαν πως οι άστεγοι αποτελούν φαντάσματα και βρίσκονται στο περιθώριο της κοινωνίας. Κάνεις από αυτούς δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τον "άστεγο" συγγενή του, καθώς κανείς δεν έδωσε την απαιτούμενη προσοχή. πηγή: News247/ Upworthy



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *