ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτό είναι το ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ που ταλανίζει την ελληνική κυβέρνηση! Ο “νέος Ζαχόπουλος”, το διαμέρισμα στη Κυψέλη και ο ξυλοδαρμός!



Η παρακάτω… ροζ ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή. Και…

μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί και το πρόσωπο που εμπλέκεται να μην το έχει παραδεχτεί-πώς θα μπορούσε άλλωστε-αλλά δεν έχει διαψευστεί κιόλας, σύμφωνα με δημοσίευμα που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Όλοι μιλούσαν για έναν “νέο Ζαχόπουλο”. Όλα διαδραματίστηκαν μέσα σε ένα σπίτι στην Κυψέλη και ο υπουργός τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο χωρίς δόντια έγινε περίγελος.

Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι της ιστορίας που θέλει να ξεχάσει ο υπουργός από την αρχή και με όλες τις… γαργαλιστικές λεπτομέρειες. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Αναφερόμαστε σε πρωτοκλασάτο υπουργό. Ναι μεν πρώην, αλλά το όνομά του ακούγεται καθημερινά. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Παρόλα αυτά είναι πολύ… ερωτύλος. Τα καμώματά του είχαν απασχολήσει πολύ τον Τύπο και οι τότε συνάδελφοί του τον πείραζαν συνεχώς για τις κατακτήσεις του. Κι άλλο ένα στοιχείο είναι ότι προέρχεται από τη “γαλάζια” πολυκατοικία. Βέβαια, τώρα έχει ξεπεράσει τις κομματικές γραμμές. Το περιστατικό συνέβη πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2009, αλλά είναι πιο επίκαιρο από ποτέ…

Μία από τις περιπετειούλες τους ήταν με παντρεμένη και ο σύζυγός της τους έπιασε στα πράσα, στο σπίτι τους στην Κυψέλη. Ο απατημένος σύζυγος έπιασε στα χέρια του τον τότε υπουργό και κανείς δεν μπορούσε να τον σώσει. Για καλή του τύχη από κάτω από το διαμέρισμα ήταν η αστυνομική του φρουρά, η οποία επενέβη. Ο υπουργός μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με μερικούς μώλωπες και έχοντας… χάσει κάποια δόντια. Μετά το περιστατικό δεν εμφανίστηκε στο υπουργείο του για μερικές ημέρες, πράγμα που φούντωσε τις φήμες.

makeleio


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/2/15 22:36

    οτι νανε γράφεται και η διατύπωση του αρθρου τελιος μουφα...που δεν αφορα την κυβερνηση αλλα πρωιν κυβερνηση ελεος παρτε το χαμπαρι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *