ροή ειδήσεων

Λίντεν: «Καλύτερα προετοιμασμένοι με Απόλλωνα»



Καλύτερο πρόσωπο από ότι απέναντι στον Πανελευσινιακό, θα δείξει ο Κολοσσός Ρόδου... κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, όπως τόνισε ο Τομ Λίντεν.

Ο παίκτης των «θαλασσί» έγραψε στο προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ:

«Είμαστε λίγο απογοητευμένοι από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, καθώς δεν εμφανιστήκαμε τόσο καλοί και έτσι γνωρίσαμε την ήττα από την Ελευσίνα. Από τη μία, δεν περιμέναμε να παίξει τόσο καλά ο Πανελευσινιακός, αλλά από την άλλη και εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ενώ το αρνητικό για εμάς ήταν πως δεν είχαμε και πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε, αφού δεν είχαν περάσει αρκετές μέρες από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Όμως, τώρα με τον Απόλλωνα Πάτρας είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Λόγω της διακοπής είχαμε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε καλύτερα και να είμαστε φουλ συγκεντρωμένοι στον αντίπαλό μας.

Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα ήρθε και ένας καινούριος παίκτης στο ρόστερ, ο Τζάστιν Ρόμπινσον, ο οποίος θα μας βοηθήσει αρκετά στην άμυνα, ενώ θα μας δώσει και μία νέα διάσταση στην επίθεση. Δυστυχώς για άλλη μία φορά δεν θα έχουμε τον Άγγελο Τσάμη, ο οποίος τραυματίστηκε και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Σίγουρα θα είμαστε διαφορετικοί στο ματς με τον Απόλλωνα και ειδικά στην άμυνα, όπου θα παίξουμε με πολλές προσαρμογές. Όπως είπα και πριν, θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι και έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη.

Πλέον, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς, λόγω του δύσκολου προγράμματος που έχουμε μπροστά μας και ειδικά αυτά που είναι στην έδρα μας. Γι' αυτό, θα θέλαμε για άλλη μία φορά φέτος, ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο για να μας στηρίξει και για να μας δώσει την απαιτούμενη ενέργεια ώστε να πάρουμε τη νίκη».

novasports

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *