ροή ειδήσεων

Ο δεκάλογος της γρήγορης και άψογης πρωινής προετοιμασίας!


Είναι γεγονός. Ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας το πρωί για να ετοιμαστούμε... για τη δουλειά είναι εξαιρετικά περιορισμένος και για αυτό πολύτιμος.

Διαβάστε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να οργανωθείτε περισσότερο και να εξοικονομήσετε χρόνο για λίγο ύπνο παραπάνω.

1. Περιοριστείτε στα βασικά

Όλα εκείνα τα μπουκαλάκια, βουρτσάκια και σφουγγαράκια που έχουν κάνει κατάληψη στο μπουντουάρ σας ή από τα οποία ξεχυλίζουν καλαθάκια και νεσεσέρ, σίγουρα δεν σας είναι απαραίτητα για την πρωινή σας προετοιμασία για τη δουλειά. Ξεφορτωθείτε ό,τι δεν χρησιμοποιείτε συχνά- καθώς ενδέχεται να είναι ανοικτό για αρκετά μεγάλο διάστημα και να αποτελεί εστία μικροβίων- και οργανώστε τα υπόλοιπα προϊόντα σε δύο κατηγορίες: σε αυτά που χρειάζεστε σε καθημερινή βάση και σε εκείνα που είναι απαραίτητα για πιο ξεχωριστές περιστάσεις. Έτσι όχι μόνο είναι πιο οργανωμένος ο χώρος σας, αλλά θα παρατηρήσετε ότι σας παίρνει λιγότερο χρόνο να ετοιμαστείτε.

2. Πιο φυσική εμφάνιση

Είναι πραγματικά απαραίτητο να έχετε άψογο κι επαγγελματικού επιπέδου μακιγιάζ για μια καθημερινή μέρα στο γραφείο; Δεν σας λέμε να εγκαταλείψετε εντελώς τη χρήση μακιγιάζ, ωστόσο ο περιορισμός στα βασικά του βήματα θα σας ανταμείψει με περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας και με εμφάνιση φυσική και δροσερή. Λίγη πούδρα, ρουζ, μάσκαρα και το απαραίτητο κραγιόν και είστε έτοιμες!

3. Ένα χαρακτηριστικό τη φορά

Αν ο μινιμαλισμός δεν σας εκφράζει καθόλου, αλλά από την άλλη δεν έχετε και τον απαραίτητο χρόνο για το τέλειο μακιγιάζ, περιοριστείτε σε ένα χαρακτηριστικό που θέλετε να τονίσετε. Για παράδειγμα, αν λατρεύετε το λουκ των smoky eyes αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο για να έχετε το σωστό αποτέλεσμα κι από κει και πέρα υπολογίστε δύο ακόμη λεπτά για πούδρα, ρουζ και κραγιόν.

4. Πολυχρηστικά και εύχρηστα

Επιλέξτε προϊόντα που έχουν περισσότερες από μία χρήσεις ή που είναι ευκολότερα στη χρήση. Για παράδειγμα, προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σκιές ματιών, ρουζ και κραγιόν. Μια καλή επιλογή είναι και η συμπαγής πούδρα που είναι ευκολότερο να απλωθεί ομοιόμορφα στο πρόσωπο από ό,τι μία σε μορφή σκόνης.

5. Όλα παραταγμένα

Αφιερώστε λίγη ώρα από το προηγούμενο βράδυ για να επιλέξετε το σετ των ρούχων που θα φορέσετε την επόμενη μέρα. Βγάλτε τα από τη ντουλάπα, σιδερώστε τα αν χρειάζεται και βρείτε τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια για να συνοδεύσουν το ντύσιμό σας. Όπως τα ρούχα, έτσι και τα παπούτσια χρειάζονται φροντίδα για να προσθέτουν πόντους στην επιμελημένη σας εμφάνιση. Διατηρείτε τα καθαρά και γυαλισμένα και όποτε χρειάζεται πάρτε τα για επιδιόρθωση στον τσαγγάρη.

post4life

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *