ροή ειδήσεων

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Βόμβα από Ρωσία για Ελλάδα - Οικονομική βοήθεια ΤΕΛΟΣ!


ΜΟΣΧΑ, 24 Φεβρουαρίου. Η Ρωσία αποκλείει σήμερα οικονομική βοήθεια... προς την Ελλάδα, καθώς ο προϋπολογισμός δεν προβλέπει κονδύλια για το σκοπό αυτό, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Σεργκέι Storchak.

Σύμφωνα με το ”RIA “Novosti” , είπε επίσης ότι η Ρωσία δεν είχε λάβει επίσημο αίτημα από την Ουκρανία στην αναδιάρθρωση του χρέους της, ώστε αυτό το ζήτημα δεν εξετάζεται.

Νωρίτερα, ο ηγέτης που νίκησε στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, ΣΥΡΙΖΑ και ο νέος πρωθυπουργός της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι η Αθήνα και η Κύπρος »μπορεί να είναι μια γέφυρα για τη συνεργασία μεταξύ της Ευρώπης και της Ρωσίας.” Επιπλέον, ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδα, δήλωσε ότι η Αθήνα «δεν συζητά το ενδεχόμενο να πάρει δάνειο από τη Ρωσία.”

“Προς το παρόν δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις» – από τον οργανισμό DPA είπε ο Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη δυνατότητα λήψης δανείου από τη Ρωσική Ομοσπονδία Ελλάδα.

Στις 10 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής του ρωσικού Υπουργείου Οικονομικών Anton Siluanov δήλωσε ότι η Ουκρανία κάνει έκκληση προς τη Ρωσία για την αναδιάρθρωση του χρέους στο ποσό των 3.000.000.000 δολαρίων. Αργότερα, η RIA “Novosti” σε σχέση με την υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών της Ουκρανίας ανέφερε ότι το Κίεβο δεν επιδιώκει να αναδιαρθρώσει το χρέος προς τη Ρωσία. Η υπηρεσία Τύπου εξήγησε ότι υπήρχε συμφωνία ότι η Ουκρανία θα διαπραγματευτεί με τους πιστωτές για το χρέος, αλλά στη Μόσχα, το Κίεβο δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *