ροή ειδήσεων

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για Τσίπρα: "Ήταν απίστευτος..."


Ο διάλογος που είχε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης,...με την κόρη του Αλεξάνδρα, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, προκαλεί ήδη συζητήσεις... Όπως σας είχε ενημερώσει από νωρίς το newsIT, η αρχική έκπληξη ήρθε με την είδηση πως ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παραβρέθηκε στην Βουλή.

Σκοπός της παρουσίας αυτής ήταν για να ακούσει τον πρωθυπουργό, όπως ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά, στην ομιλία του κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.


Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφτασε συνοδευόμενος από την κόρη του Αλεξάνδρα και κατά την είσοδό του δεν είπε πολλά. 'Οπως προαναφέραμε, δήλωσε λακωνικά: "Ήρθα για να ακούσω τον πρωθυπουργό...".


Ωστόσο, το... καλύτερο το φύλαγε για το τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, εξερχόμενος από το ελληνικό κοινοβούλιο, ο Κων/νος Μητσοτάκης ρωτήθηκε από την κόρη του, Αλεξάνδρα: "Πως τον είδες;", με τον επίτιμο να απαντά: "Ήταν απίστευτος".


Αυτό που όμως δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, είναι το αν το σχόλιο αυτό είχε... θετική ή μη χροιά. Αν δηλαδή χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό "απίστευτο" επειδή συμφωνούσε σε όσα είπε, ή αν το σχόλιο αυτό είχε αρνητικό υπόβαθρο...


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *