ροή ειδήσεων

Νίκη θρίλερ σε χρόνο μηδέν ο Κολοσσός



ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ 64-63...

Με τρεις βολές από τον Ντομινίκ Γουότερς σε «νεκρό» χρόνο ο Κολοσσός υπέταξε τον Απόλλωνα Πάτρας με 64-63 στη Ρόδο σε ένα ματς θρίλερ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρεις βολές στα τελευταία 7''.

Στα τελευταία οκτώ δευτερόλεπτα παίχθηκε το θρίλερ της αγωνιστικής στο «Βενετόκλειο». Ο Απόλλων με δύο βολές του Πεν προηγήθηκε 62-59, ο Ρόμπινσον με τον ίδιο τρόπο μείωσε σε 62-61, χωρίς να κυλήσει ο χρόνος κι εκεί άρχισε ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών από τους φιλοξενούμενους.

Στα 7'' ο Ρόμπινσον έστειλε τον Πεν στη γραμμή των ελευθέρων βολών, με τον παίκτη του Απόλλωνα να ευστοχεί στι μία για το 63-61.
Στην επαναφορά ο Μπατής υποχρέωσε τον Γουότερς να πατήσει γραμμή, με την αχαϊκή ομάδα να παίρνει ανέλπιστα την κατοχή και στα 5'' ο Τολιόπουλος έκανε φάουλ στον Νίκο Αργυρόπουλο.

Όμως ο αρχηγός του Απόλλωνα αστόχησε και στις δύο βολές με τον Γουότερς να παίρνει την μπάλα και να παίρνει το φάουλ από τον Μπατή σε προσπάθεια τριών πόντων κι ενώ ο χρόνος μηδενιζόταν.

Ο 29χρονος γκαρντ δεν έχασε την ευκαιρία και με τρεις βολές χάρισε στην ομάδα της Ρόδου μια πολύτιμη νίκη, την 8η στο πρωτάθλημα.

Αν το φάουλ από τον Μπατή έγινε εντός ή εκτός χρόνου, αυτό δεν θα το μάθουν ποτέ οι φίλοι του Απόλλωνα, καθώς η τεχνολογία στο «Βενετόκλειο» δεν το επιτρέπει.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη τη διάρκεια, με τον Απόλλωνα να προηγείται 32-30 στο ημίχρονο, με τον Κολοσσό να ξεφεύγει με +9 στο τρίτο 10λεπτο (46-37, 48-39), αλλά τους φιναλίστ του Κυπέλλου να ροκανίζουν τη διαφορά και να φθάνουμε στο δραματικό φινάλε/

Τα δεκάλεπτα: 14-13, 30-32, 48-44, 64-63

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Λυκογιάννης): Τολιόπουλος, Λαρεντζάκης 23 (2 τρ., 10 ρ.), Γουότερς 5, Μανωλόπουλος 3 (1), Σμιθ 2, Στεφανίδης 4 , Λίντεν, Σκοτ 5 (1), Χάγκινς 15, Ρόμπινσον 7 (1).

ΑΠΟΛΛΩΝ (Βετούλας): Σκορδίλης 11, Αργυρόπουλος, Γκαλογουέι 5, Πεν 15 (2), Φιτζπάτρικ 20 (4 τρ., 12 ρ.), Μπατής 2, Ελ-Αμίν 10, Γεωργαλλής.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *