ροή ειδήσεων

Η ατάκα του Σιδηρόπουλου για τις φωτοβολίδες...



Πολύ δύσκολα θα την γλιτώσει ο Παναθηναϊκός, μάλλον χωρίς κόσμο το επόμενο ντέρμπι....
Πολύ ακριβά θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός την συμπεριφορά των απαράδεκτων οπαδών, οι οποίοι χάλασαν σήμερα την γιορτή στην Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό.

Οι λίγοι «ανεγκέφαλοι» είναι πολύ πιθανό να... κάψουν την ομάδα τους και να της βάλουν τεράστια εμπόδια για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή βρίσκεται στο -3 και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο, ενώ την μεθεπόμενη υποδέχεται εντός έδρας τον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που πιθανότατα θα γίνει χωρίς κόσμο.

Τα πολύ σοβαρά επεισόδια που είχαμε πριν από την σέντρα, οι δεκάδες φωτοβολίδες που έπεσαν πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, τα αντικείμενα (και οι φωτοβολίδες) στον Μαρινάκη, αλλά και ο τραυματισμός του Κασάμι στο χέρι επίσης από φωτοβολίδα, προφανώνς θα φέρουν μία βαριά τιμωρία και κλείσιμο της έδρας για κάποιες αγωνιστικές.

Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από το τι έχει γράψει ο Σιδηρόπουλος και οι πρατηρητές στο φύλλο αγώνα, όμως αξίζει να σημειώσουμε πως ο διαιτητής, όταν η φωτοβολίδα χτύπησε τον Κασάμι και καθυστέρηση την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού, απάντησε πως «τα έχω δει όλα»...

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *