ροή ειδήσεων

Βροχή οι καταγγελίες αλλά στις υπηρεσίες πέρα... βρέχει


Δεκάδες είναι τα περιστατικά παράνομης και ανασφάλιστης εργασίας που παρατηρούνται στο νησί της Ρόδου...
ακόμα και την χειμερινή περίοδο, αλλά οι ελεγκτικές υπηρεσίες, αγρόν. αγοράζουν, αφού κανένας έλεγχος και κανένα πρόστιμο δεν έχει επιβληθεί το τελευταίο τρίμηνο.

Οι καταγγελίες πέφτουν βροχή από τα σωματεία των εργαζομένων, τους συνδικαλιστές αλλά και τους απλούς πολίτες ή τους νομοταγείς επιχειρηματίες που βιώνουν τον αθέμιτο αυτό ανταγωνισμό, αλλά οι αρμόδιες για την διενέργεια ελέγχων και επιβολή προστίμων, αντιμετωπίζουν με πρωτοφανή βραδύτητα τις περιπτώσεις αυτές.

Την ίδια στιγμή, παγωμένοι παραμένουν οι έλεγχοι για παράνομη εργασία και από τα ασφαλιστικά ταμεία, με αποτέλεσμα η ανεργία να εκτινάσσεται
Σημειώνεται ότι πριν από μερικούς μήνες, όπως αποκάλυψε η «Ροδιακή» είχαν γίνει σχετικοί έλεγχοι από κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας που ήρθε εκτάκτως στη Ρόδο σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις, για τον σκοπό αυτό, αλλά κανείς δεν έμαθε από τότε το αποτέλεσμα των ελέγχων κι αν πράγματι παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη οι παραβάτες.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, με αφορμή παρόμοιους ελέγχους που έγιναν στην Αττική, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.


rodiaki.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/2/15 05:22

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΗΣΕΙΣ ; ΑΠΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΚΛΑΔΟ , ΑΠΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ, Η ΑΠΟ ΤΩΝ ΞΑΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ; ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΝΣΗΜΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΣΗΜΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΟΧΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ 230 ΕΝΣΗΜΩΝ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΦΑΛΗΣΗ ,ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΑΛΗΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!ΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΝΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ; Η ΜΗΠΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΑΚΕΛΑΚΙ;;ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΡΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ..ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *