ροή ειδήσεων

Μαύροι γονείς έφεραν στον κόσμο λευκό μωρό



Οι εξηγήσεις των γιατρών...
Όταν η Angela Ihegboro είδε για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη της, έμεινε «άφωνη».

«Είναι ένα μωρό θαύμα», είπε η 35χρονη μητέρα . «Αλλά και πάλι, τι στην ευχή συνέβη εδώ;».
Αυτό που συνέβη είναι ότι η Nmachi, είναι ένα κατάξανθο, γαλανομάτικο, λευκό μωρό που γεννήθηκε από δύο μετανάστες γονείς από τη Νιγηρία, σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

«Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν, ‘τι στο καλό;’», είπε ο πατέρας, Ben Ihegboro. «Και οι δύο καθίσαμε μετά τη γέννησή της κοιτάζοντας την», συμπλήρωσε.

«Φυσικά και είναι δική μου. Η γυναίκα μου είναι αληθινή σε μένα », είπε ο 44χρονος. «Ακόμα κι αν δεν ήταν δική μου, το μωρό δε θα έμοιαζε έτσι».

Οι ειδικοί στη γενετική, δεν πιστεύουν στα θαύματα, αλλά δεν έχουν απλές απαντήσεις για το μυστήριο της Nmachi. Αντ 'αυτού, τους προσέφεραν αυτές τις θεωρίες:

• Είναι το αποτέλεσμα μετάλλαξης του γονιδίου. Αν είναι έτσι, τότε η Nmachi θα περάσει το γονίδιο για τα παιδιά της - που, επίσης, πολύ πιθανό, να είναι λευκό.

• Αν και οι γιατροί είπαν ότι η Nmachi δεν είναι αλμπίνο, ή ότι έχει έλλειψη χρωστικής ουσίας, πρόσθεσαν ότι το παιδί μπορεί να έχει κάποιου είδους μεταλλαγμένης εκδοχής της γενετικής κατάστασης - και ότι το δέρμα της θα μπορούσε να σκουραίνει με την πάροδο του χρόνου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *