ροή ειδήσεων

Η Μυτιλήνη πόλη των ερωτευμένων… Τα λείψανα του Αγίου Βαλεντίνου στη Λέσβο (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Δήμος Λέσβου, με συγκεκριμένες εκδηλώσεις, τιμά τη μνήμη του Αγίου Βαλεντίνου,... θέλοντας να προβάλει το γεγονός, ότι τα λείψανα του Αγίου βρίσκονται – κατόπιν δωρεάς της Ελισαβέτας Μπαρτζίλι το Μάρτιο του 1893 – στον Ιερό Ναό Μεταστάσεως Θεοτόκου της Μυτιλήνης, στον οποίο εναποτέθηκαν οριστικά από το καλοκαίρι του 2014.

Σήμερα Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, η Φιλαρμονική του Δήμου θα συμμετάσχει στη λιτάνευση των ιερών λειψάνων του Αγίου, σε αγορά και προκυμαία Μυτιλήνης στις 18:45.

Αύριο Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί συναυλία ερωτικού τραγουδιού.

Συμμετέχουν : Ο τραγουδοποιός Τάκης Σωτηρχέλης, τα «Υπόγεια Ρεύματα», «Τα Φώτα Απέναντι», ο Γιώργος Αδαμπατάς, ο Μιχάλης Δήσσος, η Νίκη Κεραμέκη, ο Βλαδίμηρος Σιαμέτης, η Χορωδία Δήμου Λέσβου, το Χορευτικό Δήμου Λέσβου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.



Να σημειώσουμε ότι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τιμώντας τον Άγιο Βαλεντίνο και τη Λέσβο όπου φιλοξενούνται πλέον τα άγια λείψανά του, εξέδωσαν μία σειρά γραμματοσήμων και ειδικούς συλλεκτικούς αναμνηστικούς φάκελλους, που θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

Για τις εκδηλώσεις του Δήμου Λέσβου, με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, μίλησε στο LesvosNews.gr ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Αστυρακάκης όπως και απλοί πολίτες.

Δείτε το σχετικό βίντεο.




Σήμερα το πρωί, ο Γιάννης Συνάνης φιλοξενήθηκε για το θέμα του Αγίου Βαλεντίνου στην εκπομπή «ΤΩΡΑ» της Άννας Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το σχετικό βίντεο.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *