ροή ειδήσεων

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ "ΑΓ.ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ"


Κύριε Διευθυντά
Η Τοπική Κοινότητα σε συνεργασία με την Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ρόδου... και την υπεύθυνη Αντιδήμαρχο κα Κρεμαστινού, απαντάει στην κακόβουλη και ανυπόστατη καταγγελία περί αδιαφορίας του Δήμου στο Παιδικό σταθμό Φαληρακίου. 

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, τονίζουμε τα ακόλουθα.

1 Ο Παιδικό σταθμός Φαληρακίου αποτελεί κατά κοινή ομολογία έναν εκ των καλύτερων σταθμών του νησιού της Ρόδου.
2 Οι επισκέψεις από τους αρμόδιους φορείς, είναι συχνές και ουσιαστικές
3 Υπάρχει συνεχόμενη επικοινωνία με τον σύλλογο γονέων του σταθμού και το διδακτικό προσωπικό προς όφελός των παιδιών και την καλυτέρευση των συνθηκών.
4 Για τη συντήρηση του, ήδη η τοπική κοινότητα έχει στείλει συνεργείο το οποίο φροντίζει για την αποκατάσταση της μικρής αυτής ζημιάς του διαδρόμου.
5 Ο Καταγγέλλων θα πρέπει να γνωρίζει με εντολή των υπευθύνων του σταθμού και με γνώμονα την υγεία των παιδιών, το χειμώνα δεν τα επιτρέπουν να κάνουν χρήση του προαύλιου χώρου.
6 Είναι ντροπή να υποβαθμίζουν τις υποδομές μας, ενώ ο Δήμος προσπαθεί να τις διατηρήσει σε μία άριστη κατάσταση.
7 Αν πραγματικά οι συν θήκες δεν ήταν καλές, δε θα είχαμε τόσο μεγάλο όγκο αιτήσεων
8 Η άποψη αυτή δεν εκφράζει το σύνολο και ιδιαίτερα το σύλλογο, ο οποίος είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με αυτή την κακόπιστη πράξη
9 Θερμή παράκληση για τον οποιοδήποτε αναγνώστη πρώτα να ενημερώνεται από τις υπηρεσίες για τις ενέργειες που γίνονται και θα γίνονται στους παιδικούς.
10 Παρακαλούμε τον κύριο που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία να έρθει στην Δημοτική Κοινότητα και να πάμε μαζί να ελέγξουμε την κατάσταση που επικρατεί.

Ο Πρόεδρος της
Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών- Φαληρακίου
Καφετζής Μιχάλης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Γραφείο Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών
Ταχ. Διεύθυνση : Καλυθιές, 85105 Ρόδος
Πληροφορίες : Καστανάκης Κωνσταντίνος
Τηλέφωνο : 2241362658
Φαξ. : 2241087768
Ιστοσελίδα : www.rhodes.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/2/15 22:20

    Είμαι και εγώ μητέρα ενος παιδιού στον παραπάνω σταθμό και δεν εχω δει ποτε εναν κυριο του δημου να εχει ερθει ποτε να δει το σχολειο .Αληθεια το φαγητο των παιδιων μας ποιος το βγαζει? τα εχουν ταραξει στις σούπες και τα μακαρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/15 17:51

      ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/2/15 17:05


    Όταν λέτε "επισκέψεις" τι εννοείτε; Σας κατηγόρησε ο γονιός ότι δεν πάτε συχνά για καφεδάκι ή ότι δε συδράμετε ουσιαστικά; Όταν λέτε "συνεχόμενη επικοινωνία προς όφελός των παιδιών και την καλυτέρευση των συνθηκών" εννοείτε ότι βελτιώνετε τις συνθήκες ή μένετε στην επικοινωνία;;;; Όταν λέτε με γνώμονα την υγεία των παιδιών, το χειμώνα δεν τα επιτρέπουν να κάνουν χρήση του προαύλιου χώρου"... ωραία δικαιολογία... επειδη έχει κρύο είναι τα παιδιά κλεισμένα στις τάξεις, λες και ζούμε στην Αλάσκα! Υπάρχει τίποτα καλύτερο για την υγεία των παιδιών από τον καθαρό αέρα; Δε λέτε ότι φοβούνται μάλλον οι κακόμοιρες οι κοπέλες να τα βγάλουν έξω μέσα στις σκουριές και στα χορτάρια με τα ζωύφια! Κάθε περαστικός μπορεί να διακρίνει την κατάσταση της αυλής! ΄Αλλοι παιδικοι σταθμοι και νηπιαγωγεία γιατι βγαινουν με τα μικρα έξω και δεν τα κλείνουν μέσα; Μαλλον εκεί θα πρόκειται για άλλους δημους που ψεκαζουν που και που και συντηρουν την αυλη! Όταν λέτε "ο Δήμος προσπαθεί να τις διατηρήσει σε μία άριστη κατάσταση...... Διάβασα ότι στάζει η οροφη! Το φαντάστηκε ο άνθρωπος;;;;;;; Και η καταγγελία όπως διάβασα είναι επώνυμη και όχι ανωνυμη οπως λέτε εσεις για να υποβαθμισετε το γεγονός. Απλά αναρωτιέμαι!!! Ετοιμόλογους σας βρήκα πάντως! Με το που έγραψε το παραπονο του ο ανθρωπος σε λίγη ωρα τα διαψευσατε! Πότε προλάβατε να διαπιστωσετε αν αληθευουν οι καταγγελίες;;;;; Προλαβατε και στειλατε συνεργεια, μιλησατε με προσωπικο... με γονεις.... Σβέλτοι είστε! Μάλλον έτοιμη την είχατε την απάντηση γιατι έχετε τη φωλια σας λερωμενη! Καθε νοήμων άνθρωπος τα παραπάνω δε θα αναρωτιόταν; Δε νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι γονιός για να δει πόσο αστεία είναι η απάντηση του Δημου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/2/15 12:13

    Εγω πάντως ξερω οτι έκανα αίτηση για το αγοράκι μου και δεν έχουν θεση και ειμαι στο περίμενε.... γίνεται χαμος για μια θέση. Ειχα και τα προηγούμενα χρόνια το μεγαλύτερο παιδάκι μου και γνωριζω και χώρους, προσωπικό και φαγητό . Επίσης τον Αύγουστο που κλείνει ο παιδικος γίνεται συντήρηση που είναι ορατη τον Σεπτέμβριο. Και λέω αν όντως σε κάποιους δεν αρεσει ας το παρει το παιδάκι του να ανοιξουν θέσεις και για εμας που μας αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *