ροή ειδήσεων

Λουκέτο, μείον τρεις βαθμοί και βαρύ χρηματικό πρόστιμο στην Λεώφορο;


Το φύλλο αγώνος (τα κατέγραψε όλα ο Σιδηρόπουλος), οι εκθέσεις της αστυνομίας... και του παρατηρητή της διοργανώτριας αρχής τιμωρούν, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, τον Παναθηναϊκό.


Ο τραυματισμός του Παϊτίμ Κασάμι από φωτοβολίδα στο χέρι, πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο ντέρμπι, είναι ένα από τα πιο επιβαρυντικά στοιχεία για τον Παναθηναϊκό.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος είδε το γεγονός και στο φύλλο αγώνος κατέγραψε ότι δέκα φωτοβολίδες από την εξέδρα εκτοξεύτηκαν προς τον πάγκο του Ολυμπιακού πριν ξεκινήσει το δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα να καεί η φανέλα του Ελβετού άσου και να πάθει έγκαυμα στο χέρι.

Παράλληλα, ο ρέφερι του ντέρμπι ανέφερε ότι πριν ξεκινήσει το ματς αναρτήθηκε πανό κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο ζητήθηκε να κατέβει, κάτι που έγινε μετά από μερικά λεπτά, ενώ έγινε λόγος για "επίθεση" στον επόπτη Φραγκιαδάκη με ένα κουτάκι μπύρας και έναν αναπτήρα.

"Στο 85ο λεπτό πέταξαν καθίσματα και μπουκάλια στον παίκτη του Ολυμπιακού Ντουρμάζ που πήγε να εκτελέσει κόρνερ", έγραψε ο Σιδηρόπουλος και πρόσθεσε ότι με το σφύριγμα της λήξης εκτοξεύθηκαν από πιστόλια δέκα φωτοβολίδες σημαδεύοντας τους παίκτες του Ολυμπιακού, ένα βαρελότο στη φυσούνα και αμέτρητα μπουκάλια νερού.

Επίσης, ο ρέφερι σημείωσε ότι δεν μπόρεσε να κάνει ζέσταμα λόγω των επεισοδίων στον αγωνιστικό χώρο πριν το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να προπονηθεί στα αποδυτήρια, ενώ επεσήμανε ότι την απόφαση για την έναρξη του αγώνα την πήρε η αστυνομία που εγγυήθηκε για την ασφάλεια των παικτών.

Όλα τα παραπάνω, μαζί με τις εκθέσεις της αστυνομίας και των παρατηρητών της Σούπερ Λίγκας, φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό που, σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΚΑΠ, δεν μπορεί να γλιτώσει τη βαριά καμπάνα. Τα επεισόδια δεν γίνεται να χαρακτηριστούν μεμονωμένα, αφού δεν αφορούν 2-3 άτομα, αλλά πολλούς οπαδούς, ενώ το γεγονός ότι όλα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τους Πράσινους.

Έτσι, το βαρύ χρηματικό πρόστιμο, η ποινή κεκλεισμένων των θυρών για 2 έως 3 αγωνιστικές και η αφαίρεση τριών βαθμών, είναι η ποινή που προβλέπεται για το Τριφύλλι, όπως προκύπτει από τα όσα έχουν προαναφερθεί. Η απολογία της "πράσινης" ΠΑΕ στα αρμόδια όργανα έχει ορισθεί για σήμερα στις 13:00.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/2/15 19:50

    WRAIA MEXRI EDW NA TIMWRITHEI O PAO O OLIMPIAKOS POTE 8A TIMWRITHEI????MALLON LA8OS ERWTISI 8A TIMWRITHEI POTE??? 8IMITHITAI FWTOVOLIDA STON GLYKO KAI DEN EGINE KOUVENTA GIA TIMWRIA PARAPANW AN DEN KANW LATHOS APO XRHMATIKO PROSTIMO.ARA KAI O PAO EXEI TO DEDEIKASMENO TIS MH TIMWRIAS TOU OLIMPIAKOU.AS MPEI ENA TELOS PLEON STIN ADIKIA GENIKA KAI STON KSEFTILISMO TOU ELLINIKOU PODOSFAIROU.SAN ELLINES DIDAKSAMAI TOUS BARBAROUS KAPOTE TWRA EIMASTAI IDIOI EMEIS BARBAROI.AYTA TA LIGA APO ENAN PRWIN FILATHLO TOU PODOSFAIROU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *