ροή ειδήσεων

@Γραμματική: Δωρεάν Διαδραστικό Εκπαιδευτικό Λογισμικό για μαθητές


Από τον Εκπαιδευτικό Γλαρό Ιωάννη...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σχεδίαση – προγραμματισμός και η παραγωγή της πρώτης έκδοσης διαδραστικού εκπαιδευτικού λογισμικού αυτο-αξιολόγησης γνώσεων, με τίτλο "@Γραμματική”.

Το εκπαιδευτικό λογισμικό @Γραμματική αφορά μαθητές της Γ' Τάξης Δημοτικού Σχολείου και επεξεργάζεται ασκήσεις από το βιβλίο της “Γλώσσας”.


Το λογισμικό "@Γραμματική 1.1" σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από τον Εκπαιδευτικό Γλαρό Ιωάννη και αποτελεί συνέχεια των εκπαιδευτικών λογισμικών “Δικτυακός Παιδότοπος”, “Ηλεκτρονικός”, “Ψηφίο” κλπ.

Ο Εκπαιδευτικός κ. Γλαρός Ιωάννης έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με σχεδίαση και προγραμματισμό δωρεάν εκπαιδευτικών λογισμικών για τους μαθητές. Μάλιστα ένα από αυτά, το λογισμικό “Δικτυακός Παιδότοπος” ξεχώρισε και κοσμεί την ψηφιακή βιβλιοθήκη του Μουσείου Μπενάκη καθώς ένα άλλο, το “Ηλεκτρονικός”, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, έχει εγκριθεί ως εκπαιδευτικό λογισμικό για την Τεχνική Εκπαίδευση.

Στο τέλος της διαδικασίας αυτο-αξιολόγησης, το λογισμικό @Γραμματική, ανακοινώνει τα αποτελέσματα του παιχνιδιού καθώς επίσης δίνει την δυνατότητα στο μαθητή να παρατηρήσει τις λάθος επιλογές του (ανατροφοδότηση)...
Το εκπαιδευτικό λογισμικό @Γραμματική είναι διαθέσιμο για δωρεάν μεταφόρτωση στον υπολογιστή σας, από την ηλεκτρονική διεύθυνση

https://mega.co.nz/#!td5yALLb!8LZmSgimJfFbwdst6JHOx-A0yw4pMeme6lFHylXOTVc

Ο Κωδικός λειτουργίας είναι ΡΟΔΟΣ

Καλή πλοήγηση

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *