ροή ειδήσεων

Σαμαράς: Η δικαίωση της ΝΔ δεν θα αργήσει


Ομιλία στην Εκτελεστική Γραμματεία...

«Δεν καλλιεργήσαμε φόβο, επισημάναμε κινδύνους και είπαμε αλήθεια» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ.

Οι πρώτες ενδείξεις από τη νέα κυβέρνηση επιβεβαιώνουν τους κινδύνους που υπογραμμίσαμε, συνέχισε, κάνοντας αναφορά στις εθνικοποιήσεις, την ακύρωση συμφωνιών όπως με την Cosco, την ΔΕΗ, τα περιφερειακά αεροδρόμια και τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

Ο τέως πρωθυπουργός επανήλθε στο θόρυβο που δημιουργήθηκε με την παράδοση στο Μέγαρο Μαξίμου, υπενθυμίζοντας ότι πρώτος τηλεφώνησε το βράδυ των εκλογών για να συγχαρεί τον νικητή.

«Η αλήθεια είναι βέβαια, εντελώς διαφορετική: Ο ίδιος δεν τηλεφώνησα στον κ. Τσίπρα το βράδυ των εκλογών για να τον συγχαρώ; Την επόμενη μέρα το γραφείο του επικοινώνησε με το δικό μου, ζητώντας απλά πληροφορίες για την τυπική παράδοση.

» Καμία εικόνα δεν είχαν για το πότε θα πάει ο κ. Τσίπρας στο Μαξίμου και για το πότε θα έπρεπε να ήμουν κι εγώ εκεί. Δεν είχα καμία πρόθεση να μη παραβρεθώ τυπικά, αφού του είχα ήδη τηλεφωνήσει για να τον συγχαρώ. Δημιούργησαν ένα πρόβλημα από το τίποτα. Φυσικά όλοι αυτοί που δημιούργησαν αυτό το 'πρόβλημα πρωτοκόλλου' σε βάρος μας, δεν είχαν πει το παραμικρό όταν ο κ. Τσίπρας στην προεκλογική εκστρατεία έβριζε σκαιότατα την ΝΔ από τη Ρόδο. Ούτε ασφαλώς είπαν το παραμικρό, όταν στελέχη του έβριζαν καπηλικότατα εμένα τον ίδιο ως πρωθυπουργό τότε, χωρίς κανείς να τους βάζει στη θέση τους.»

Ο ίδιος είπε ότι πολύ σύντομα η παράταξη θα κληθεί να διαδραματίσει τον ιστορικό της ρόλο, λέγοντας ότι το κόμμα άντεξε στις εκλογές, χάνοντας 107.000 ψήφους σε σχέση με το 2012.

Αναγνώρισε λάθη από πλευράς ΝΔ: «Οι απόψεις μας ήταν καθαρές αλλά δεν τις υποστηρίξαμε όπως έπρεπε. Κάναμε επικοινωνιακά λάθη» τόνισε, φέρνοντας ως παράδειγμα τον ΕΝΦΙΑ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποσχέθηκε εποικοδομητική αντιπολίτευση με στόχο την προστασία της μεσαίας τάξης, της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην οικονομία.

Ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης θα προταθεί αντιπρόεδρος της Βουλής, ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιάννης Βρούτσης.

Επίσης, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ορίζεται η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Σαμαράς δείχνει ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη την περασμένη Κυριακή. Συνεχίζει να μιλά σα να μην έχει καταδικαστεί η πολιτική του από τον ελληνικό λαό. Επιμένει στα ψέματα και την κινδυνολογία, παραμένοντας ο πιο θερμός υποστηρικτής της λιτότητας. Εύλογα προκύπτει το ερώτημα ποια πλευρά θα στηρίξει στη διαπραγμάτευση που ήδη έχει ξεκινήσει» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.


Newsroom ΔΟΛ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/2/15 20:17

    Αντωνάκη για πες στο λαο την αλήθεια εισαι εσύ στο νουμερο 417 τις λίστας λαγκαρτ...και ΑΣΕ τις μαλ@@@κιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/2/15 20:19

    Ποιά δικαίωση βρε "λιγότερο απατεώνα"?? που κυκλοφορούσατε με λιμουζίνες των 750 χιλιάδων Ευρώ, με 3 τζετ για τα ταξίδια σας, με τους μισούς σας συγγενείς στις λίστες Λαγκάρτ και τολμάς εσύ ο "Ριψασπίδας" να μας μηλάς ακόμα για δικαίωση???? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. ΟΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/2/15 21:01

    Είναι εκπληκτικό πόσο μοιάζει η Ελλάδα της γερμανικής κατοχής με τη σημερινή.
    Στο πρώτο ΟΧΙ που ειπώθηκε στους «εταίρους», ξεφύτρωσαν δεκάδες από την αντιπολίτευση που παίζουν το ρόλο του Αρτέμη Μάτσα!
    Δυστυχώς, έχουμε και μεταγραφές, από τα «αδέλφια» μας στην Κύπρο! Πάντα υπήρχε μια τάση, αλλά… τόση μεγάλη παραγωγή!
    ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΠΟΤΑΜΙ έτοιμοι να πουλήσουν πάλι την Ελλάδα κοψοχρονιά, χωρίς καμιά αντίσταση, κανένα ενδοιασμό, καμία επιφύλαξη!
    Καμία έκπληξη και από το Ποτάμι, ο εκπρόσωπος του οποίου Λιαρόπουλος έφτασε στο σημείο να γράψει πως «ευτυχώς ο Ολλανδός δεν μάσησε»! Σαν τους μαυραγορίτες της κατοχής, που μέσα στα καταγώγια της ύπαρξης τους μονολογούσαν θλιβερά: «Βάστα Ρόμμελ!»

    Ο λόγος που δεν έγινε διαπραγμάτευση (με την Τρόικα) είναι ότι δεν μπορούσε να γίνει. Ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η Νέα Δημοκρατία –που στήριξαν την κυβέρνηση Παπαδήμου- μπορούσαν να κάνουν διαπραγμάτευση.
    Το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία –κυβερνώντας επί 38 χρόνια και συνάπτοντας δάνεια-, οπότε ήταν αδύνατον να κάνουν οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τους δανειστές.
    Οι Γερμανοί θα μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να προβούν σε αποκαλύψεις για τις μίζες που έπαιρναν επί δεκαετίες τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας –άλλωστε, αυτοί τους τις έδιναν-, οπότε η ελληνική κυβέρνηση υπέγραψε τα πάντα, χωρίς να διαπραγματευτεί τίποτα.
    Ο Τσίπρας δεν έχει καμία σχέση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την γερμανική κυβέρνηση, δεν πήρε δάνεια, δεν πήρε μίζες από προμήθειες όπλων και, άρα, έχει ακόμα λευκό ποινικό μητρώο και δεν μπορεί να εκβιαστεί.
    Ο λαός θα ακολουθήσει την κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί την εθνική και ανθρώπινη αξιοπρέπεια ακόμα και εκτός της ευρωζώνης και της ΕΕ αν αυτό χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/2/15 21:28

    Αξιότιμε κ. Αντώνη Σαμαρά πρώην πρωθυπουργέ της Ελλάδος που καταντήσατε κακόμοιρη εσύ και οι προκάτοχοι σου, που στερήσατε τα όνειρα τόσων παιδιών , που καταντήσατε τους Έλληνες να ζητούν φαγητό από τους κάδους των σκουπιδιών , που διώξατε σαν ορδές τους νέους Έλληνες να φύγουν ξανά στην ξενιτιά αν έχεις λίγη τσίπα πάνω σου παραιτήσου από πρόεδρος και του κόμματος της Ν.Δ. και σύρε στο καλό ... !!! αρκετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/2/15 21:42

    Σαμαρά ραντεβού την επόμενη τετραετία και αν θα μπει το βρομοκόμμα σου στην βουλή θα είσαι παρέα με τον καρατζαφέρη τον γαπ τον βενιζέλο και όλους τους βρομιάρηδες που διαλύσατε την ΕΛΛΑΔΑ προδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/2/15 23:51

    ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΑΝΔΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/2/15 00:24

    Σιχαμερο ερπετο Σαμαρα στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/2/15 00:25

    Στο αναθεμα που καταντησες τη ΝΔ Πολαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/2/15 16:51

    Σαμαρά, μην ξεχνάς..... "τους προδότες δεν τους μισούν μόνο τα θύματά τους αλλά και οι ευεργετηθέντες από αυτούς" και την ιστορία μελέτα "Την ιστορία μελέτα, διότι όχι μόνο τον εαυτό σου και την ζωή σου θα κάνεις ένδοξη και χρήσιμη στην κοινωνία, αλλά και το μυαλό σου οξυδερκέστερο και διαυγέστερο. Ιπποκράτης" γιατί στον πολεμο, όταν έφευγαν οι Γερμανοί από την Ελλάδα, σκότωναν τους Ελληνες πληροφοριοδότες προδότες........ με το σκεπτικό, αφού πρόδοσαν την πατρίδα τους, θα προδόσουν και εμάς μετά.... αντε σιχτίρ από δω... "λιγότερο απατεώνα κατά τον Πάγκαλο"
    Ορφανίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *