ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οι αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών θα κατάσχονται για χρέη στο Δημόσιο!




ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...

Απίστευτο! Ο επίτροπος απαιτεί φορολογική ενημερότητα για τις αποζημιώσεις από 1500 ευρώ και πάνω ώστε σε περίπτωση που οι πλημμυροπαθείς έχουν χρέη στο δημόσιο, να εισπράττει τα χρήματα η ΔΟΥ! Όπως είπε ο δήμαρχος κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης, αυτό δεν θα επιτρέψει να γίνει και αναζητείται ο τρόπος ώστε να λάβουν τις αποζημιώσεις τους οι πλημμυροπαθείς οι οποίοι έχουν ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ. Μάλιστα από την Πέμπτη θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται ποσά μικρότερα των 1500 ευρώ στους δικαιούχους, όπως επιβεβαίωσε η αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Λίτσα Κρεμαστινού μέχρι να έλθει εισήγηση από τη νομική υπηρεσία του δήμου για το τι θα γίνει με τα μεγαλύτερα ποσά ώστε να μην κατασχεθούν.

Πάντως ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτραπεί σε καμία περίπτωση να κατασχεθούν οι αποζημιώσεις. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Οι αποζημιώσεις είναι ακατάσχετες εκ του νόμου δεν χρειάζεται φορολογική ενημερότητα… Με βάση την κοινή λογική θα ήταν εντελώς παράλογο να αυτοαναιρείται το κράτος… Ακόμη και αν υπήρχε υποχρέωση ακόμη και αν οι δοκιμασθέντες έχουν οφειλή στη ΔΟΥ δεν θα γίνουμε εμείς οι εισπράκτορες υπέρ του Δημοσίου. Δόθηκε εντολή να πληρωθούν από την Πέμπτη οι αποζημιώσεις και σας ζητώ να στηρίξουμε την υπάλληλο η οποία θα μοιράσου στους δικαιούχους το ποσό των 585.000 ευρώ. Αν θέλουν ας έλθουν να μας ζητήσουν τα λεφτά των αποζημιώσεων…” είπε ο κ. Χατζηδιάκος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *