ροή ειδήσεων

Σκούπες, φαράσια και σακούλες, τέλος!


Σκούπες και φαράσια τέλος, για τον δήμο Αλίμου. Από τη Δευτέρα μπαίνουν στη μάχη... για την καθαριότητα, σε πεζοδρόμια και πλατείες, χειροκίνητες σκούπες νέας γενιάς, οικολογικές, που ρουφάνε τα σκουπίδια χωρίς να καταναλώνουν ενέργεια.

"Οι σκούπες δουλεύουν χωρίς ρεύμα και καθαρίζουν εύκολα τα πάντα, χωρίς σακούλες και αναλώσιμα”, υπογραμμίζει ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης κατά την τελευταία δοκιμάσία- επίδειξη της νέας σκούπας στο καθιερωμένο παζάρι με τα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες.

“Ήρθαμε εδώ για να δοκιμάσουμε τις καινούριες σκούπες και σκεφτόμαστε τις Κυριακές να πηγαίνουμε στις γειτονιές με εθελοντές και να καθαρίζουμε, για να βάλουμε και τη νέα γενιά στη διαδικασία", τονίζει ο δήμαρχος, ενώ προθέτει πως βασικό του μέλημα είναι "να μπει στη συνείδησή τους, ότι η καθαριότητα είναι ευθύνη όλων μας".

Στο τελευταίο τεστ, εκτός από τον δήμαρχο Αλίμου, το παρόν έδωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Αρτέμης Καραμολέγκος, με τον τελευταίο να δηλώνει πως “δεν αφήνουν τίποτα, απλά πρέπει οι υπάλληλοι να μάθουν καλά τη λειτουργία τους να τις χρησιμοποιούν σωστά και να τις προσέχουν. Μαζεύουν ακόμη και τα χαλίκια. Θα αδειάζουν τα σκουπίδια από την ειδική θήκη της σκούπας σε όποιο κάδο βρουν μπροστά τους, χωρίς να τα φορτώνουν σε σακούλες…”. 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *