ροή ειδήσεων

Τον ΑΔΕΙΑΣΑΝ κανονικά! Από πού έμαθε ο Αβραμόπουλος ότι δεν θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας;;;



Μέχρι την τελευταία στιγμή ο πρώην ΥΕΘΑ και νυν Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος...
είχε διαβεβαιώσεις ότι θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος ...της Δημοκρατίας, με πρόταση του Αλέξη Τσίπρα. Τελικά πληροφορήθηκε από την τηλεόραση την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου!

Το παρασκήνιο αποκαλύπτεται σε ρεπορτάζ της Real News σύμφωνα με το οποίο ο Αβραμόπουλος είχε λάβει διαβεβαιώσεις από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την παραμονή της Συνόδου Κορυφής στις 11 Φεβρουαρίου. Οι αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ είχαν αρχίσει να εκδηλώνονται ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας τον επαναβεβαίωσε ότι εκείνος θα ήταν ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Από την άλλη ο Γιούνκερ αν και διαφωνούσε είχε δώσει πράσινο φως για την "μετακόμιση" Αβραμόπουλου, κάνοντας όμως σαφές στην ελληνικη πλευρά ότι θα έχανε η Ελλάδα το χαρτοφυλάκιο της Μετανάστευσης και της Ασφάλειας.
Τέλος ήταν γεγονός ότι ο πρωθυπουργός επιθυμούσε να τοποθετήσει έναν Επίτροπο επιλογής του ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Είτε λόγω των πιέσεων Λαφαζάνη όπως αναφέρει το ρεπορταζ,είτε λόγω "καραμανλικού δάκτυλου" όπως υποστηρίζουν άλλες πηγές, ο Αβραμόπουλος δεν προτάθηκε για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Και το έμαθε από την τηλεόραση με την ομιλία του πρωθυπουργού.
Λίγο πριν είχε επικοινωνήσει με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο ο οποιος του είχε πει ότι δεν είχε μιλήσει με τον πρωθυπουργό για να έχει οριστική εικόνα.
Ο Αβραμόπουλος δέχτηκε ένα sms από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά στο οποιο του έγραφε ότι ο πρωθυπουργός θα επικοινωνούσε μαζί του. Η επικοινωνία δεν έγινε ποτέ ,γιατί ο Αβραμόπουλος φέρεται να μην σήκωσε το τηλέφωνο.
Όπως και να ΄χει ο Αβραμόπουλος διατηρεί ένα πολύ ισχυρό χαρτοφυλάκιο στην ΕΕ και είναι βέβαιο ότι από εκεί θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας στο εσωτερικό πολιτικό παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι η θητεία του Επιτρόπου ολοκληρώνεται την ίδια χρονια που θα ολοκληρωνεται η θητεία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.
onalert.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *