ροή ειδήσεων

Αν επαληθευθούν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων, πιθανότατα να μην ευχαριστηθούμε ούτε την Κυριακή αλλά, (κυρίως), ούτε και την Καθαρά Δευτέρα


Αν επαληθευθούν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων, πιθανότατα.... να μην ευχαριστηθούμε ούτε την (ερχόμενη) Κυριακή αλλά ούτε και την Καθαρά Δευτέρα.
Κι αυτό, γιατί από τους βοριάδες που μας ταλαιπωρούν εδώ και μερικές ημέρες, με τις... πολικές (για το νησί μας), θερμοκρασίες, θα μας έρθουν έντονες βροχές και πιθανότατα καταιγίδες οι οποίες μάλιστα θα είναι μεγάλης διάρκειας.

Και μπορεί η Κυριακή, - σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, - να έχει αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας, κυρίως μέχρι το απόγευμα, (πράγμα που μπορεί να βοηθήσει και τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στη Ρόδο), όμως, η Καθαρά Δευτέρα θα μας έρθει με έντονες βροχές οι οποίες μάλιστα θα διαρκέσουν σ΄ όλη σχεδόν τη διάρκεια της ημέρας, και βέβαια θα δυσκολέψει την έξοδο αλλά και το πέταγμα των χαρταετών!

Αλλά, δεν είναι μόνο αυτό! Τα έντονα αυτά καιρικά φαινόμενα θα ενταθούν στη διάρκεια της Τρίτης, και πιθανότατα της Τετάρτης!

Ας ευχηθούμε, λοιπόν, η Κυριακή να... καθυστερήσει να φέρει τις βροχές για να μπορέσουν οι διοργανωτές των αποκριάτικων εκδηλώσεων να παρουσιάσουν την δουλειά τους. Γιατί σίγουρα είναι άδικο να έχουν ξοδέψει τόσο χρόνο (αλλά και χρήμα) και στο τέλος να μην μπορούν οι άνθρωποι να παρουσιάσουν τη "δουλειά" τους!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *