ροή ειδήσεων

Δυναμική επανεκκίνηση της C.A.I.R.



H C.A.I.R., γνωστή για την παράδοσή της στους αφρώδεις οίνους και την μακρά ιστορία της...
σε παραγωγή εξαιρετικών προϊόντων με πολλά βραβεία, συμμετείχε με νέα ανανεωμένη εικόνα και νέα προϊόντα με δικό της περίπτερο στην έκθεση της ΗΟRECA από 6-9 Φεβρουαρίου 2015.

Η CAIR παράγει από εξαιρετικά ποιοτικά σταφύλια και διαθέτει σήμερα μια πλήρη γκάμα προϊόντων σε μεγάλη ποικιλία γευστικών αποχρώσεων και τιμών, που καλύπτουν τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία και καταναλωτή.

Παρουσιάστηκε η νέα σοδειά της σειράς αφρωδών BOheme και το νέο αρωματικού τύπου αφρώδες MOS από Μοσχάτο Trani, το οποίο καλλιεργείται μόνο στη Ρόδο και ενθουσίασαν τους επισκέπτες με τα ιδιαίτερα γευστικά και αρωματικά τους χαρακτηριστικά.

Η νέα σοδειά του βραβευμένου λευκού ΠΟΠ κρασιού ΡΟΔΟΣ 2400 είναι επίσης μια ακόμη επιτυχία αλλά και ιδανική επιλογή για ξενοδοχεία και εστιατόρια!

Τις εντυπώσεις βέβαια έκλεψαν και οι καινοτομίες της εταιρείας που παρουσιάστηκαν και δοκιμάστηκαν στο περίπτερό της. Όπως είναι γνωστό εδώ και έναν χρόνο περίπου συνεργάζεται με νέες δυναμικές εταιρείες και παράγει για λογαριασμό τους μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα, όπως είναι το αφρώδες ελιξίριο Εla Gold με νιφάδες χρυσού 23Κ και το αφρώδες ποτό με βάση τον οίνο και σαφράν, με την εμπορική ονομασία CHIMERA.

Με την ολοκλήρωση των επενδυτικών της σχεδίων, τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού της εξοπλισμού και την εφαρμογή της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας στην παραγωγή, επανέρχεται στο προσκήνιο με νέες προτάσεις που καλύπτουν κάθε επιθυμία του καταναλωτικού κοινού και επιβεβαιώνει τη θέση της ως ένα από τα σημαντικότερα οινοποιεία της αγοράς.

entertainment.in.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *