ροή ειδήσεων

Ποιοι είναι οι άνδρες Gastrosexual



Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε τους άνδρες metrosexual, αυτούς δηλαδή που φροντίζουν τον εαυτό τους...
Τώρα μας συστείνεται το νέο είδος. Είναι οι Gastrosexual...


Λένε ότι ο δρόμος για την καρδιά ενός άνδρα περνάει απ' το στομάχι του, αλλά καθώς ο αριθμός των ανδρών που μαγειρεύουν έχει αυξηθεί, με τον καιρό φαίνεται πως τελικά οι ρόλοι αντιστρέφονται. Οι gastrosexual, ένας ορισμός που εφηύραν οι γυναίκες για τους άνδρες που τους αρέσει το μαγείρεμα σαν χόμπυ, αποτελόυν τη νέα γενιά ανδρών που σύμφωνα με έρευνες είναι ιδιαίτερα γοητευτικοί.

Σ' αυτό βοήθησαν και πολλοί τηλεοπτικοί σεφ, όπως ο Gordon Ramsey και ο Jamie Oliver, οι οποίοι έδειξαν στο κοινό ότι η μαγειρική μπορεί να είναι μια καθαρά ανδρική υπόθεση. Σε μία μελέτη της εταιρίας τροφίμων PurAsia, 48% των ερωτηθέντων θεωρούν ελκυστικότερο ένα άτομο που μαγειρεύει και το 23% των ανδρών 18-34 απάντησαν ότι έχουν μαγειρέψει για να ''αποπλανήσουν'' κάποια γυναίκα. Στην ίδια έρευνα, ο αριθμός των οικογενειών όπου οι άνδρες βοηθούν στην κουζίνα έχει αυξηθεί από 27,5% τη μεταπολεμική περίοδο σε 66,5% το 2008.

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που πιστεύουν ότι οι άνδρες είναι στην πραγματικότητα καλύτεροι μάγειρες. Το 1/5 των δεσμευμένων γυναικών κάτω από τα 34 θεωρούν τους συντρόφους τους καλύτερους από αυτές. Ωστόσο οι άνδρες δεν ασχολούνται με κάποια άλλη δουλειά στο σπίτι όπως η καθαριότητα του σπιτιού, το πλύσιμο των ρούχων και τα ψώνια.

Την επόμενη φορά λοιπόν που η καλή σας θα σας ζητήσει να μαγειρέψετε, εσείς βάλτε τα δυνατά σας και εκπλήξτε την με την... ασυναγώνιστη γοητεία ενός Gastrosexual αρσενικού.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *