ροή ειδήσεων

Ελεύθερος ο αρχηγός των σατανιστών, Ασημάκης Κατσούλας! [video]


Σχεδόν 20 χρόνια μετά τη σύλληψη του "Μαύρου Άγγελου"...

Ήταν μια από τις υποθέσεις που συγκλόνισαν όσο λίγες την κοινή γνώμη τη δεκαετία του '90. Τον Ιούνιο του 1995 έγινε γνωστή η δράση και τα εγκλήματα τριών νεαρών σατανιστών...


Γνωστοί και ως «Σατανιστές της Παλλήνης», που δολοφόνησαν δύο γυναίκες, μια 14χρονη και μια 28χρονη, σε τελετές μαύρης μαγείας.
Τα ονόματά τους θα γίνουν γνωστά στο πανελλήνιο, αλλά και στο εξωτερικό. Ο 44χρονος σήμερα Ασημάκης Κατσούλας, ο αρχηγός της ομάδας, ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη. Η Δήμητρα Μαργέτη, που είχε κατηγορηθεί για συνεργεία, αποφυλακίστηκε το 2001 και λίγοι γνωρίζουν πως είναι η ζωή της τώρα. Ο 40χρονος πλέον Μάνος Δημητροκάλης, αποφυλακίστηκε πέρυσι, έχοντας εκτίσει τα 2/3 της ποινής του, δηλαδή 20 χρόνια. Είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε δις ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών.

Τώρα ήρθε η σειρά του εγκέφαλου της οργάνωσης, του «Μαύρου Αγγέλου» όπως αυτοχαρακτηριζόταν, ή «γιος του Εωσφόρου», όπως τον χαρακτήριζαν τα media της εποχής, Ασημάκη Κατσούλα.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά του Σαββάτου, 23 χρόνια μετά, αποφυλακίστηκε και ο τελευταίος της οργάνωσης, που είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια και 12 μήνες φυλάκιση.

Ο εγκέφαλος της οργάνωσης απολύθηκε από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς των Χανίων και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εμφανίζεται υποχρεωτικά δυο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής, παρακολουθείται διακριτικά από τις αρχές και του έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα. Περιορισμένο είναι και το δικαίωμα στις επαφές του, καθώς πριν από τέσσερα χρόνια είχε εμπλακεί σε υπόθεση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης δύο ανήλικων κοριτσιών.


Το αίτημα της αποφυλάκισής του εκκρεμούσε 10 μήνες και πληροφορίες αναφέρουν πως με το θέμα ασχολήθηκαν αρκετοί εισαγγελείς και κοινωνικοί λειτουργοί, ενώ στο έργο τους συνέδραμαν και πανεπιστημιακοί ερευνητές.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *