ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: Το ΙΚΑ κατάσχεσε λογαριασμό άνεργου οικοδόμου για χρέος προ 20ετίας!


Από το Σωματείο Οικοδόμων Ρόδου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:... “Πριν από δύο μέρες ο άνεργος οικοδόμος Σ. Γ., μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Οικοδόμων Ρόδου και Αντιπρόσωπος στο Ε.Κ.Ρ αντιμετώπισε την προκλητική δέσμευση του χρηματικού ποσού των 290 € από το ΙΚΑ μέσω της Εθνικής Τράπεζας, ποσό το οποίο του είχε καταβληθεί ως οικοδομικό δωρόσημο. Το ποσό αυτό δεσμεύθηκε εξαιτίας της μη καταβολής προστίμου προς το ΙΚΑ, πριν από 27 χρόνια, δηλαδή το Φλεβάρη του 1989.

Το ελληνικό δημόσιο,με θράσος δέσμευσε το παραπάνω ποσό από έναν άνεργο μεροκαματιάρη, που παλεύει με νύχια και με δόντια να μαζέψει 50 ένσημα το χρόνο, για να έχει ασφάλεια να πληρώσει.

Η Διοίκηση του Σωματείου Οικοδόμων Ρόδου εκφράζει την αλληλεγγύη της προς το μέλος της, συνάδελφο Σωτήρη Γιαννόπουλο, ο οποίος είναι επί πολλά χρόνια ενεργό συνδικαλιστικό στέλεχος της διοίκησης του Σωματείου και εκλέγεται επί σειρά ετών Αντιπρόσωπος στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου.

Καλούμε όσους εργαζόμενους ή άνεργους έχουν αντίστοιχο πρόβλημα να το καταγγείλουν στα σωματεία τους και να το παλέψουν οργανωμένα και συλλογικά.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ”.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *