ροή ειδήσεων

Ήσυχος: 400.000 αρχεία της Βέρμαχτ αποδεικνύουν τις γερμανικές θηριωδίες! ΥΠΑΡΧΟΥΝ όλα στο Υπουργείο Άμυνας!



Τα πολύτιμα αυτά έγγραφα μετατρέπονται και σε ηλεκτρονική μορφή σύμφωνα... με τις επίσημες ανακοινώσεις και φυσικά βρίσκονται στο αρχείο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας . Αυτά τα έγγραφα αποδεικνύουν αρχαιολογικές ανασκαφές, καταστροφές μνημείων, καταστροφές λιμανιών και δρόμων.

Πολύτιμα έγγραφα που αποδεικνύουν περίτρανα τις γερμανικές θηριωδίες κατά την περίοδο της ναζιστικής κατοχής και ενισχύουν τις ελληνικές διεκδικήσεις αποκάλυψε ότι έχει στην κατοχή του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο κ. Κώστας Ήσυχος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας μιλώντας στην Βουλή είπε πως στο αρχείο του ελληνικού υπουργείου βρίσκονται 400.000 αρχεία των γερμανικών κατοχικών ενόπλων δυνάμεων γνωστών και ως Βέρμαχτ τα οποία βρίσκονται σε διαδικασία ψηφιοποίησης.

Συμπλήρωσε πως τα έγγραφα αυτά αποδεικνύουν:

- Παράνομες αρχαιολογικές ανασκαφές κατά την περίοδο 1941 – 1944

- Εξόρυξη πολύτιμων μετάλλων και ορυκτών

- Καταστροφές ιστορικών μνημείων.

- Καταστροφή υποδομών όπως αεροδρόμια, λιμάνια και δρόμοι


Επισήμανε δε πως τα συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία δεν επιδέχονται αμφισβήτησης καθώς είναι γερμανικά και άρα αποτελούν «ομολογία» ενοχής.

Πέραν αυτών, ο υπουργός υποστήριξε ότι η διεκδίκηση πρέπει να λάβει χαρακτηριστικά διεθνοποιημένου αιτήματος και να μην περιοριστεί ως διμερές ζήτημα μεταξύ Ελλάδας – Γερμανίας.Πρότεινε την προσφυγή στην Unesco ώστε να διελεγχθεί «διεθνής έρευνα σε Μουσεία και ιδιωτικές συλλογές και διασταύρωση με τα δικά μας στοιχεία» προκειμένου να εντοπιστούν κλεμμένα αντικείμενα. Στην συνέχεια, είπε πως πρέπει να γίνει κοστολόγηση της ζημιάς ή της παράνομης είσπραξης κερδών από τα κλεμμένα αντικείμενα, όπως σημειώνει ειδησιογραφικό πόρταλ.

Επιπροσθέτως, σημείωσε την ανάγκη διεξαγωγής εθνικής συνδιάσκεψης στην οποία θα μετέχουν «κορυφαίοι διανοούμενοι, ιστορικοί και απόγονοι στρατιωτικών Αυστραλών και Νεοζηλανδών που πέθαναν στην Κρήτη».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *