ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από την σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα! “Τσεκούρι” στις πρόωρες συντάξεις – Ντροπή να βγαίνουν συνταξιούχοι στα 45!



Η σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Έλενα Παναρίτη ανοίγει παράθυρο για περικοπές στις πρόωρες συντάξεις…
Το πλεόνασμα του 2014 δεν αντιστοιχεί στο 1,5% του ΑΕΠ – όπως ήταν ο αρχικός στόχος για το προηγούμενο έτος – αλλά περιορίστηκε σημαντικά περίπου στο 0,6% του ΑΕΠ

«Είναι ντροπή να βγαίνουν συνταξιούχοι στα 45 και στα 46, υπάρχουν ακόμη και σήμερα συνταξιούχοι στα 45 και αυτό πρέπει να σταματήσει», δήλωσε η Ε. Παναρίτη, κατά τη διάρκεια ομιλίας σε εκδήλωση του Deree.

Ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι μειώνονται κατακόρυφα οι προσδοκίες για την παραγωγή πρωτογενούς πλεονάσματος, το 2014.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το πλεόνασμα του 2014 δεν αντιστοιχεί στο 1,5% του ΑΕΠ – όπως ήταν ο αρχικός στόχος για το προηγούμενο έτος – αλλά περιορίστηκε σημαντικά κατά 2 δισ. ευρώ περίπου στο 0,6% του ΑΕΠ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/3/15 13:04

    όταν ο μεσος ορος ζωης του ελληνα εχει ξεπερασει τα 77,λιγο πιο κατω των κινεζων,ναι είναι οντως μεγαλη ντροπη να σε πληρωνουν ολοι οι αλλοι για 30 χρονια κάθε μηνα και εσυ ελληνα πονηρουλη να περνεις μια θεση εργασιας από έναν άλλο νέο που προσπαθει να μπει στην αγορα,και ετσι εσυ να ζημειωνεις το ασφαλιστικο ταμειο αντι να το ενισχυεις και μετα να εχεις και απαιτηση να μην πληρωνεις τιποτα.Ενα υγειες συστημα συνταξιοδότησης εχει ένα στανταρ προφιλ ασφαλισμένων που εργαζονται.Δηλαδη,το 75% πρεπει να εργαζετε και να συνεισφερει και το 25% να καθετε και να εισπρατει στο τελευταιο σταδιο της ζωης του,οχι όπως συμβαινει στην ελλαδα να δουλευει και να συνεισφερει το 25% και να πληρωνει τους αλλους 75% που είναι σε πολύ παραγωγικη ηλικια,και δουλευουν πισω από την πλατη του κρατους αλλα ολοι τους βλέπουμε και δεν λεμε τιποτα.Σε άλλες χωρες δεν υπαρχει περιπτωση να περνεις νεος συνταξη αλλα και δυο συνταξεις η επιδόματα.Δηλαδη δεν επιτρεπετε ενας συνταξιούχος να εισπρατει συνταξη από το κρατος κάθε μηνα την στιγμη που νοικιαζει ακινητα και εισπρατει ενοικια κάθε μηνα!!!!ΜΟΝΟΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ!επιτελους καποια κυβερνηση πηρε μια σοβαρη αποφαση να επιβιωσει το συστημα,οχι να βγαλει φραγκα!ΜΑΧΑΙΡΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/3/15 17:32

      Ολο θα και θα ειναι ο προεδρος του δεκαπενταμελους.Το ΜΟΝΟ που εκανε ειναι να κρατησει την υποσχεση του προς τους λαθρομεταναστες τους οποιους χρησιμοποιει για να ρημαξει οτι εχει μεινει στους Ελληνες.Που ειναι αυτοι οι ηλιθιοι που κοιταζουν τον ουρανο μηπως μας ψεκασουν ,να δουν τι αρρωστειες μας στελνει το τεμπελοκουμμουνιστακι αφηνοντας ανεξελεγκτα αυτα τα αρρωστημενα κτηνη αναμεσα μας.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *