ροή ειδήσεων

Σοσιαλιστής της σαμπάνιας ο Βαρουφάκης νοικιάζει τη βίλα του 5.000/εβδομάδα



Αιχμηρό δημοσίευμα της Daily Mail για τον Γιάνη Βαρουφάκη:...
Ο «σοσιαλιστής της σαμπάνιας» ελληνας υπουργός οικονομικών νοικιάζει το εξοχικό του 5.000 την εβδομάδα!

Ετσι ξεκινά το αιχμηρό δημοσίευμα της Daily Mail που χλευάζει τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον αποκαλεί «σοσιαλιστή της σαμπάνιας», ενώ κατακρίνει το γεγονός ότι «ο ίδιος και η κληρονόμος σύζυγός του νοικιάζουν το σπίτι τους στην Αίγινα για 5.000 ευρώ την εβδομάδα».

Η βρετανική εφημερίδα κατακρίνει τη φωτογράφηση του υπουργού οικονομικών με τη σύζυγό του πριν από λίγες μέρες στο σπίτι του στην Αθήνα:

«Πριν από λίγο καιρό, σε μια φωτογράφηση με στυλ διασημότητας στο σπίτι του, στην Αθήνα εμφανίστηκε να παίζει πιάνο στο σαλόνι και να τρώει στη βεράντα μαζί με τη σύζυγό του στην ερωτική τους φωλιά στους πρόποδες της Ακρόπολης».

Τώρα, ο αμήχανος πολιτικός φαίνεται ότι αποφάσισε ότι η χλιδάτες εμφάνισεις σε στιλ αντι-λιτότητας είναι κακό για την δουλειά, και έβγαλε την κομψή βίλα του στην Αίγινα προς ενοικίαση.

Και το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας ότι το lifestyle του Βαρουφάκη δεν συνάδει με τον ρόλο του ως ο κορυφαίος υπουργός της νέας αριστεράς κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα.
Το σπίτι στην Αίγινα

Το 170 τετραγωνικών μέτρων πετρόκτιστο σπίτι είναι πολυτελές, με έχει πισίνα υπερχείλισης και έχει παρουσιαστεί σε διάφορα περιοδικά διακόσμησης.

Σε προηγούμενη συνέντευξη το ζευγάρι έχει δηλώσει ότι λατρεύει να περνάει χρόνο σε αυτό το σπίτι με οικογένεια ή φίλους, αγναντεύοντας τη θέα.

Το όμορφο, ηλιόλουστο νησί είναι εντελώς άγνωστο για τους τουρίστες. Φημίζεται για τα κρυστάλλινα νερά, τα αρχαία εγκαταλελειμμένα χωριά, ελαιώνες και τα φιστίκια του.

Η αγγελία ενοικίασης

Το δημοσίευμα παρουσιάζει και την αγγελία που έχει μπει στο Boutique Athens όπου περιγράφεται ως μια γραφική βίλα που διαθέτει home cinema και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi για τους επισκέπτες που διαμένουν σε πέντε ευρύχωρα υπνοδωμάτια.

«Οι γυάλινοι τοίχοι στο σαλόνι και την τραπεζαρία προσφέρουν υπέροχη θέα στο όμορφο τοπίο και στα καταγάλανα νερά.
Διαθέτει μια μοντέρνα, κομψή κουζίνα, η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη με φούρνο, ψυγείο και καφετιέρα, αλλά εάν οι επισκέπτες δεν έχουν τη διάθεση να μαγειρέψουν υπάρχουν μια σειρά από ταβέρνες, εστιατόρια και μπαρ, σε κοντινή απόσταση.»













Δείτε εδώ το δημοσίευμα της Daily Mail.

thetoc

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/3/15 15:11

    Ο βαρουφακης ομως δεν τα έβγαλε απο μιζες και εκανε τις βιλες εχει ποσα χρονια στο εξωτερικό και διδάσκει..αυτα να τα γραφεται για τους αλητες τους ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ που μας καταστρεψαν τοσα χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/3/15 06:47

    Η βιλα του βαρουφακη σας πειραξε για καντε μια ερευνα και δειτε τι κανουν οι υπολοιποι πολιτικοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τα 10-20-30 σπιτια και ακινητα που εχει ο καθενας!! δεν νομιζω να τα εχουν να καθονται χωριςνα τα εκμεταλευονται !!! η να τα νοικιαζουν εναντι ευτελους ποσου !!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ !!! ΒΡΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *