ροή ειδήσεων

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα τροπή στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη - ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ 6 ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)



Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι έρευνες στην πόλη των Ιωαννίνων... για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Τις τελευταίες ώρες εξελίσσεται ένας νέος δεύτερος γύρος καταθέσεων από πρόσωπα που γνωρίζουν και όπως όλα φαίνονται ο κλοιός σφίγγει σε μια πολύ μικρή ομάδα σπουδαστών της Γαλακτομικής Σχολής.

Όπως δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης είναι πλέον θέμα ωρών να ανοίξουν τα στόματα και να μάθουν όλοι τι συνέβη στον άτυχο 20χρονο την ημέρα εξαφάνισής του.

«Πιστεύω ότι ωριμάζουν κάποιοι άνθρωποι και θα μιλήσουν». «Ο χρόνος ωριμάζει υπέρ της αλήθειας. Η αλήθεια θα αποδοθεί θέλοντας και μη» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Τσούκαλης.

Νέο βίντεο δείχνει μια ομάδα ατόμων να ακολουθεί τον Βαγγέλη

Την ίδια ώρα, ένα νέο-αποκαλυπτικό βίντεο βρίσκεται στα χέρια των αρχών των Ιωαννίνων που εξετάζουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει στην κατοχή της οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης εμπορικών καταστημάτων, στο οποίο διακρίνεται μια παρέα ατόμων να ακολουθεί τον Βαγγέλη την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου.

Ο νεαρός φαίνεται να περνάει από ένα πρατήριο καυσίμων ενώ νωρίτερα διακρίνεται να περνάει μπροστά από γειτονικά καταστήματα.

Η ασφάλεια έχει συλλέξει το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προσπαθώντας να εξακριβώσει τις κινήσεις της ομάδας των ατόμων που τον ακολουθεί. Μεγάλο ερώτημα παραμένει το εάν τον ακολούθησαν μέχρι το σημείο που βρέθηκε νεκρός ή όχι. Εάν δηλαδή κατευθύνθηκαν κάπου αλλού. 


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *