ροή ειδήσεων

ΤΡΑΓΙΚΟ – Η μακάβρια αποκάλυψη για το θανάτο του Χάρη Καλούδη! (γιατί έγινε μυστικά και βιαστικά η κηδεία του σήμερα)


Υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς να δοθεί δημοσιότητα έγινε σήμερα η κηδεία του Χάρη Καλούδη!...  ...Και ενώ δεκάδες καλλιτέχνες, επώνυμοι φίλοι του και μη, περίμεναν όλη μέρα να ενημερωθούν και από στόμα σε στόμα έψαχναν να βρούνε λεπτομέρειες για το πότε θα τελεστεί η κηδεία του, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη .

Η νεκρόσιμως ακολουθία έγινε παρουσία των συγγενών και λιγοστών φίλων στην ιδιαίτερη πατρίδα του στηνΠυλαία στο νεκροταφείο του Προφήτη Ηλία!
Σύμφωνα με τους ψίθυρους που κυκλοφόρησαν από στόμα σε στόμα η αποκάλυψη των λόγων, που έγινε εσπευσμένα η κηδεία του, ενώ μόλις χτες το βράδυ μαθεύτηκε στα ΜΜΕ ο θάνατος του, είναι συγκλονιστική και μακάβρια.
Κατά λεγόμενα ανθρώπων που βρέθηκαν σήμερα στην κηδεία του Χάρη Καλούδη, οι δικοί του άνθρωποι δεν είχαν χρόνο να περιμένουν, αφού φέρεται να τον βρήκαν στο σπίτι του στα νότια προάστια, μια εβδομάδα μετά από το βράδυ που άφησε την τελευταία του πνοή.
Με τα ίχνη του να έχουν χαθεί τις τελευταία δέκα μέρες, μην έχοντας τον δει στα αγαπημένα του στέκια, μην σηκώνοντας το κινητό του, φίλος του έσπευσε να πάει από το σπίτι του να δει τι συμβαίνει. Αντικρίζοντας ένα μακάβριο θέαμα.
Στο govastileto.gr μίλησε αποκλειστικά ο λαϊκός τραγουδιστής Θανάσης Κομνηνός που ήταν από τους καλύτερους φίλους του Χάρη Καλούδη και από τους λίγους που τον αποχαιρέτησαν στο τελευταίο του ταξίδι.
«Ο Χάρης ήταν φίλος και αδερφός. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Ήταν η χαρά της ζωής. Θα μπορούσε να ήταν περισσότεροι φίλοι εκεί σήμερα, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ γιατί είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Ο Χάρης ήταν αγαπητός, ήταν φίλος, ήταν καλλιτέχνης, ήταν άνθρωπος. Καλό του ταξίδι».
Της Σπυριδούλας Κάμπου
govastileto.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *