ροή ειδήσεων

Ρόδος: Διαιτητές μηνύουν φίλαθλο... μπογιατζή!



Οι διαιτητές έφαγαν πέτρες απ'τον συγκεκριμένο οπαδό σε ποδοσφαιρικό ματς... στην Ελλάδα και είναι έτοιμοι να κινηθούν νομικά!

«Καίει» την Αναγέννηση Έμπωνα τα όσα αναφέρει ο διαιτητής Θωμάς Πατσιόπουλος στο φύλλο αγώνα μετά την αναμέτρηση με τον Ορφέα για τη Β κατηγορία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του news12.gr, ο έμπειρος διαιτητής μεταξύ άλλων αναφέρει πως οι φίλαθλοι της Αναγέννησης είχαν συγκεντρωθεί πάνω από την είσοδο που οδηγεί στα αποδυτήρια βρίζοντας και έχοντας απειλητικές διαθέσεις. Όπως λέει, κρίθηκε σκόπιμο να μην δοκιμάσουν να αποχωρήσουν και έμειναν στο κέντρο του γηπεδούχου περιμένοντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα.



Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα κάποιος φίλαθλος της Αναγέννησης ήρθε από την μεριά των πάγκων και έριξε δυο πέτρες προς τους διαιτητές από τις οποίες η μια πέρασε ξυστά δίπλα από το κεφάλι του Πατσιόπουλου. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο διαιτητής ο φίλαθλος αυτός είχε ενδυμασία μπογιατζή και έφυγε λίγο αργότερα με μια κόκκινη κλούβα και πως αν εντοπιστεί από την αστυνομία θα τον μηνύσει. Οι διαιτητές έμειναν περίπου είκοσι λεπτά στο χώρο του κέντρου και αποχώρησαν ομαλά όταν στο γήπεδο έφθασε η αστυνομία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *