ροή ειδήσεων

Πασίγνωστη εταιρεία δημιούργησε τα έπιπλα που θα φορτίζουν ασύρματα τις συσκευές - Στην αγορά τον Απρίλιο



Μία νέα σειρά επίπλων (γραφείων, τραπεζιών, κομοδίνων, λαμπών κ.α.) με την ονομασία...
Home Spot που θα φορτίζουν ασύρματα τα κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά η μεγάλη πολυεθνική εταιρεία Ikea...

Τα νέα «έξυπνα» έπιπλα, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, θα χρησιμοποιούν την ασύρματη τεχνολογία Qi, ώστε να φορτίζουν χωρίς καλώδιο όποια συσκευή τοποθετείται πάνω τους ή κοντά τους και αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως, όπως έχουν δείξει οι σχετικές έρευνες, οι καταναλωτές σιχαίνονται το μπλέξιμο με τα καλώδια μέσα στο σπίτι ή στο γραφείο τους και, επιπλέον, πολύ συχνά χάνουν τον φορτιστή τους, με συνέπεια η συσκευή τους να ξεμένει από μπαταρία.

«Γι' αυτό, οι νέες καινοτομικές λύσεις μας, που ενσωματώνουν τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης μέσα στα ίδια τα έπιπλα, θα κάνουν τη ζωή στο σπίτι πιο εύκολη» όπως είπε η Τζανέτ Σκελμόουζ, υπεύθυνη για τα νέα προϊόντα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι αναλυτές προβλέπουν ότι την Ιkea θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες κατασκευής επίπλων, με αποτέλεσμα στο μέλλον να υπάρχει διαθέσιμη μια μεγάλη γκάμα επίπλων-φορτιστών.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *