ροή ειδήσεων

Φορτηγάκι οίκος ανοχής έκανε καθημερινές περιοδείες



Ιδιαίτερα εφευρετικοί ήταν οι σωματέμποροι που είχαν μετατρέψει μία λευκή κλούβα σε κινητό οίκο ανοχής και σαν ντελάληδες....

διαλαλούσαν την πραμάτεια τους στα χωριά της Θεσσαλίας. Κάθε βράδυ, όταν τα φώτα έσβηναν, το όχημα που ήταν γεμάτο δίμετρες καλλονές, περνούσε από διάφορα χωριά και ο εκάστοτε οδηγός διαλαλούσε την «πραμάτεια» του. Οι 2 νεαρές αλλοδαπές ξαμολιόντουσαν στους δρόμους και βρίσκονταν ερωτικά με ντόπιους σε σπίτια, στάβλους, χωράφια ή ακόμη και μέσα στην κλούβα, αφού προηγουμένως οι πελάτες έδιναν στον συνοδό την «ταρίφα».

Η λευκή κλούβα δεν άργησε όμως να γίνει αντιληπτή και από τον γυναικείο πληθυσμό όμως των χωριών που γύρναγε. Σύντομα στήθηκε «καρτέρι» από την αστυνομία μετά από πληροφορίες απατημένων συζύγων . Φτάνοντας το φορτηγάκι σε χωριό της Καρδίτσας αστυνομικοί το παρακολούθησαν σε διακριτική απόσταση. Το φορτηγάκι πάρκαρε στην άκρη του χωριού σε ένα χωματόδρομο που οδηγεί σε αγροτικές εκτάσεις και ένα αυτοκίνητο το ακολούθησε και πάρκαρε μαζί του. Οι αστυνομικοί άφησαν να περάσει λίγη ώρα και κάνανε έφοδο. Όμως στην έφοδο υπήρξε ένα απρόοπτο. Ο ένας από τους πελάτες ήταν ένας από τους τοπικούς άρχοντες της περιοχής . Η υπόθεση δεν πήρε ανάλογη δημοσιότητα λόγω του «δυνατού» πελάτη αλλά σύντομα στη τοπική κοινωνία μαθεύτηκε με αποτέλεσμα τον χωρισμό του τοπικού άρχοντα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *