ροή ειδήσεων

Μετρήσεις για την ακτινοβολία που θα εκπέμπει ο Υποσταθμός ΔΕΗ Αγίου Νικολάου έκανε ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ


Μετρήσεις για την ακτινοβολία που θα είχε ο Υποσταθμός ΔΕΗ Αγίου Νικολάου... πραγματοποίησε το ινστιτούτο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ. Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος ενημέρωσε το σώμα σχετικά με τις εξελίξεις για το δίκτυο διανομής της ΔΕΗ, όπου αρμόδια επιτροπή από τον Δημόκριτο έχει έρθει και έχει κάνει τις μετρήσεις της ακτινοβολίας. Οι μετρήσεις έγιναν στον υποσταθμό Ροδινιού και όπως ειπώθηκε θα επαναληφθούν τον Απρίλιο όταν τα φορτία είναι μεγαλύτερα. Τα όποια στοιχεία, δεσμεύτηκαν να τις παρουσιάσουν επισήμως στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος και οι επιστήμονες του Δημόκριτου.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι τα μέλη του συλλόγου ΑΠΟΠΕΣ ρητά και κατηγορηματικά δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να δεχθούν καμία μέτρηση τόσο από το ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ όσο και από κάθε άλλο ινστιτούτο, προκειμένου να συμφωνήσουν για τη λειτουργία του κέντρου διανομής ισχύος δίπλα στα σπίτια τους.

Να σημειωθεί επίσης ότι σε προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου συζητήθηκε κάτω από μεγάλη ένταση το θέμα του υποσταθμού της ΔΕΗ στον Άγιο Νικόλαο ειπώθηκε ότι η ακτινοβολία του θα είναι περίπου αντίστοιχη με αυτή του υποσταθμού Ροδινιού όπου δεν φαίνεται να δημιουργείται πρόβλημα στην υγεία των περίοικων…

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *