ροή ειδήσεων

Στην Ελλάδα το πρώτο ξενοδοχείο μόνο για... μπακούρια



Δύο Γάλλοι επιχειρηματίες αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν προορισμό διακοπών όπου τα...


μπακούρια όλου του κόσμου θα μπορούν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους χωρίς παιδάκια να πλατσουρίζουν δίπλα τους και χωρίς μαμάδες να τα κυνηγάνε. Χωρίς να αναρωτιούνται αν η κοπέλα ή ο άνδρας που κάθεται στο μπαρ είναι δεσμευμένοι ή όχι, αν μπορούν να τους φλερτάρουν ή όχι.
Στο Dream Holiday έχουν μόνο οι singles. Η ιδέα ανήκει σε δύο Γάλλους, τον Olivier Testard και τον Morgan Monharoul οι οποίοι έχουν εμπειρία στον τουρισμό και εργάζονται πάνω σε αυτό το project από τον Ιούνιο του 2011.
Η ιδέα τους βασίστηκε σε μελέτες οι οποίες αποδεικνύνουν ότι υπάρχουν μεταξύ 15 με 18 εκατομμύρια singles στη Γαλλία. Αλλά δεν υπάρχουν προτάσεις για διακοπές που να απευθύνονται αποκλειστικά στη συγκεκριμένη αγορά.
Εδώ οι singles όλου του κόσμου μπορούν να βρουν τον... παράδεισό τους: Δεν θα χρειαστεί να υπομένουν τα μωρά να κλαίνε στην πισίνα ή να παίρνουν πρωινό τόσο νωρίς το πρωί.
«Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων σε ένα ξενοδοχείο. Οικογένειες και ζευγάρια, που καταφέρνουν να συμβιώνουν και οι singles οι οποίοι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Έτσι, θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα ξενοδοχείο μόνο γι αυτούς» εξηγεί ο Olivier Testard.

Το πιλοτικό ξενοδοχείο στην Πελοπόννησο
Οι δύο συνεργάτες κατάφεραν να πείσουν έναν Έλληνα ξενοδόχο, που βρίσκεται στην περιοχή του Λόγγου στην Πελοπόννησο, να υποδεχτεί μόνο singles αυτό το καλοκαίρι.
Το ξενοδοχείο λέγεται «Dream Holiday» και έχει 140 υπνοδωμάτια: «Θέλουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην αγορά και να δημιουργήσουμε μια καλή εικόνα για να έχουμε πιστούς πελάτες», εξηγεί ο Morgan Monharoul.
Το πελατειακό κοινό όπου στοχεύει το ξενοδοχείο είναι στελέχη επιχειρήσεων ηλικίας από 30 έως 55 ετών, οι οποίοι παράλληλα με τις διακοπές τους θα κάνουν αθλητικές δραστηριότητες, θα χαλαρώσουν και θα κάνουν νέες γνωριμίες.
Το ξενοδοχείο θα παρέχει γυμναστήριο, χορό, μαθήματα μαγειρικής και αθλητικές δραστηριότητες.
Οι εμπνευστές αυτού του concept στοχεύουν να προσελκύσουν διάσημους επισκέπτες από τη Γαλλία αλλά και από όλο τον κόσμο.
Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει από τις 22 Μαΐου έως τις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ οι διακοπές θα κοστίζουν από 1.049 ευρώ μέχρι 1.549 την εβδομάδα. Οι δύο επιχειρηματίες επένδυσαν αρχικά 500.000 ευρώ, ενώ για φέτος ευελπιστούν σε τζίρο 3 εκατομμυρίων ευρώ με την εξυπηρέτηση 3.000 πελατών.
Αν το πιλοτικό πάει καλά, οι δύο Γάλλοι έχουν ήδη υπογράψει προσύμφωνα για τη δημιουργία αντίστοιχων ξενοδοχείων σε Κροατία, Αγιο Δομίνικο και Ταϊλάνδη.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *