ροή ειδήσεων

Θαύμα ! Θαύμα ! Έρχονται Τετάρτη στην Αθήνα οι τρεις θεσμοί... δηλαδή η Τρόικα !!!



Επανέρχεται η τρόικα στην Αθήνα δίνοντας ραντεβού αυτή τη φορά στο ΤΑΙΠΕΔ... την Τετάρτη, σύμφωνα με πηγές των δανειστών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα στελέχη της τρόικα – θεσμοί, όπως ονομάζονται πλέον, θα έχουν ραντεβού στο ΤΑΙΠΕΔ με στόχο να εξεταστεί η κατάσταση και η κυβερνητική πολιτική στο πεδίο των αποκρατικοποιήσεων, ενώ δεν αποκλείονται και επαφές με άλλα κυβερνητικά στελέχη. Οι επαφές αυτές, εντάσσονται στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ που ξεκινούν αυτή την εβδομάδα.

Πάντως, ο ανταποκριτής του star ο κ. Αθανασίου σε ότι αφορά τα πρόσωπα που θα απαρτίτζουν την τρόικα είπε πως «οι κκ Κοστέλο και Μαζούχ θα συμμετέχουν σίγουρα στις διαβουλεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, είτε αυτές γίνουν στην Αθήνα, είτε στις Βρυξέλλες. Το αν θα προστεθεί ή όχι ο Γκογιάλ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό».

Πάντως ο κ. Δραγασάκης σε ερώτηση για το αν έχει οριστεί συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών απάντησε: «δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση».

Επίσης, σνώτατη κυβερνητική πηγή, διέψευδε την ίδια πληροφορία ότι πρόκειται δηλαδή να έρθουν στην Αθήνα κλιμάκια (ούτε καν τεχνικά) των θεσμών – της πάλαι ποτέ «τρόικα». Μια πληροφορία που διαψεύδουν τόσο το ΔΝΤ όσο και η Κομισιόν.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *