ροή ειδήσεων

ΣΟΚ! Κι άλλο θύμα στη σχολή του Βαγγέλη Γιακουμάκη!








Νέα συνταρακτική μαρτυρία κάνει λόγο για...


Με ολόκληρη την Ελλάδα ακόμα συγκλονισμένη από τον τραγικό χαμό του 20χρονου Βαγγέλη, μία ακόμη σοκαριστική μαρτυρία έρχεται να αποκαλύψει ότι η σχολή του άτυχου Κρητικού είχε γίνει «κολαστήριο» και γι’ άλλους σπουδαστές.

«Πριν από περίπου 10 ημέρες με πήρε στο τηλέφωνο μία μητέρα πανικόβλητη» λέει στην Espresso της Τετάρτης, ο ιδιωτικός ερευνητής της υπόθεσης του νεαρού Βαγγέλη Γιακουμάκη, Γιώργος Τσούκαλης.

Και προσθέτει στην εφημερίδα : «Μου είπε ότι ο γιος της, που σπουδάζει στη σχολή, δεχόταν απειλητικά μηνύματα. Τον έφερα σε επαφή με τον συνεργάτη μου στα Γιάννενα Φώντα Βρόσγο και τους είπα να πάνε κατευθείαν στην Αστυνομία».

Και περιγράφει τι ακολούθησε : «Ύστερα, παρουσία ενός θείου του Βαγγέλη, μας είπε όσα συνέβαιναν στη σχολή. Το παιδί ήταν φοβισμένο μήπως το δουν να μου μιλάει».

Παρά την έντονη ανησυχία του, ο σπουδαστής κατάφερε να την ξεπεράσει και να αποκαλύψει τους τραμπουκισμούς εις βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη όσο και εις βάρος του, αλλά όχι μόνο!

«Έδωσε πληροφορίες, τις οποίες -αφού τις φιλτράρουμε- διοχετεύουμε στην Ασφάλεια. Κάνω έκκληση σε όσους ξέρουν, είδαν, άκουσαν να μιλήσουν. Υπάρχουν τέσσερα-πέντε κενά τετραγωνίδια στο παζλ αυτής της έρευνας, τα οποία χρωστάμε σε αυτή την οικογένεια που μας έχει συγκλονίσει να συμπληρώσουμε».

Στην υπόθεση του Βαγγέλη και αναφορικά με τη μεγάλης διάρκειας τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του 20χρονου και της μητέρας του που αποκαλύφθηκε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ο ντέντεκτιβ λέει:

«Επρόκειτο για ένα συνηθισμένο τηλεφώνημα. Οι αστυνομικοί ψάχνουν τώρα να βρουν με ποιους συναντήθηκε ο Βαγγέλης και τι συνέβη από την τραπεζαρία της σχολής μέχρι την ώρα που για τελευταία φορά οι κάμερες τον “έπιασαν” ζωντανό να περπατά προς το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός…».

ΠΗΓΗ www.athensmagazine.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *