ροή ειδήσεων

Διάστρεμμα Ροδίτη τραγουδιστή εν ώρα βίντεο κλιπ (ΦΩΤΟ)


Παρόλο που όλα συνωμοτούν για να βγουν εκτός προγράμματος, η ομάδα του... Γιώργου Δασκαλάκη βρίσκεται από τις 9 το πρωί στο παλιό Ελαιουργείο στο λιμάνι της Ελευσίνας και δουλεύουν πηγαίνοντας κόντρα στον βροχερό καιρό και ξεπερνώντας κάθε δυσκολία, όπως για παράδειγμα το διάστρεμμα που έπαθε ο καλλιτέχνης την ώρα του γυρίσματος.

Τα παιδιά, οπτικοποιούν το τραγούδι «Μέτρα» σε στίχους και μουσική Ηλία Φιλίππου και Κυριάκου Παπαδόπουλου αντίστοιχα και το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι εξαιρετικό μιας και στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και στην παραγωγή η εταιρία Scarface. H Άννυ Μαχαίρα επιμελείται το make up και ο Μάνος Κοψαχείλης τα μαλλιά του τραγουδιστή.
Λόγω των συγκυριών, οι ώρες του γυρίσματος θα αυξηθούν. Δεν πτοούνται όμως ποτέ και αξίζει να σημειωθεί πως η στιλίστρια Πένυ Βασιλείου είχε προβλέψει τον καιρό και φρόντισε να έχει μαζί της αδιάβροχα και άλλα ρούχα για όλο το team.

Επικίνδυνες αποστολές και για το μοντέλο Αναστασία Περράκη η οποία θα πρωταγωνιστεί στο κλιπ και είναι αναγκασμένη να περπατάει ξυπόλητη στη βροχή. Το κορίτσι όμως δεν παραπονέθηκε λεπτό. Άλλωστε γι΄αυτό είναι και επαγγελματίας. 



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *