ροή ειδήσεων

Δήλωση που προκαλεί οργή! Τα ρατσιστικά σχόλια Γερμανίδας παρουσιάστριας για την Ελλάδα...



Ιδιαίτερη ενόχληση έχει προκαλέσει σε όλους τους Έλληνες φαν ένα γεγονός που δημοσιοποιήθηκε... αργά εχθές το βράδυ-με αφορμή τον τελικό της Γερμανίας για την επιλογή του τραγουδιού που θα...
εκπροσωπήσει τη χώρα τους ,και που εξελίχθηκε σε φιάσκο λόγω της άρνησης του νικητή να δεχτεί το εισιτήριο για τη Βιέννη με αποτέλεσμα να πάνε στη δεύτερη επιλαχούσα.

Οι πληροφορίες που διαδίδονται και μέσω διαδικτύου αφορούν μια ατάκα της Γερμανίδας παρουσιάστριας της βραδιάς Barbara Schoeneberger που φέρεται να έκανε -εχθές το βράδυ στη ζωντανή μετάδοση-μια ανοιχτή ουσιαστικά επίθεση προς την Ελλάδα στα πλαίσια του…΄γνωστού Γερμανικού χιούμορ΄.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε:“Μη σας κάνει εντύπωση που συμμετέχει για πρώτη φορά η Αυστραλία στη Eurovision που δεν ανήκει στην Ευρώπη, ούτε η Ελλάδα θα έπρεπε να ανήκει. “Πνευματώδες΄.

Τέτοιες ατυχής δηλώσεις δεν αρμόζουν σε χώρα που υποτίθεται στηρίζει το παγκόσμιο αυτό μουσικό γεγονός, το έχει φιλοξενήσει παίρνει μέρος σε αυτό, και θέλει να ανήκει στις λεγόμενες “big 4′.Ευελπιστούμε στην διαμαρτυρία των ιθυνόντων μέσω της EBU.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *