ροή ειδήσεων

Ρόδος: Απαράδεκτη η κατάσταση από τις ατελείωτες λακκούβες...


Αναγνώστης: Απαράδεκτη είναι η κατάσταση του οδοστρώματος στη Ροδο...και δη σε δρόμους κεντρικούς και πολυσύχναστους στο κέντρο της πόλης, με τους κατοίκους να δηλώνουν απελπισμένοι. Το σταυρό τους κάνουν οι πεζοί κάτοικοι και οι οδηγοί όταν διέρχονται στους δρόμους από τις λακκούβες, τρύπες, μπαλώματα, κακοτεχνίες, αφού κινδυνεύουν να τραυματιστούν σοβαρά εξαιτίας κάποιας λακκούβας-παγίδας.
Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι καινούργιο, αλλά η κατάσταση γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, μετά και τις έντονες βροχοπτώσεις και η εικόνα της πόλης έχει γίνει εντελώς τριτοκοσμική.
Ας βγει κάποιος αρμόδιος από το Δήμο να μας ενημερώσει, γιατί συνεχίζεται αυτό το μπάχαλο με τις λακκούβες;!!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/3/15 20:48

    oso συνεχιζει να βρεχει μην περιμενετε !! η βρεγμενη ασφαλτος δεν κολλαει..........Δεν θελει και πολυ μυαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/3/15 07:56

    Η ασφαλτος ανωνυμε 8.43 δεν κολαει γιατι πολυ απλα πριν βαλεις την ασφαλτο πρεπει να ριξεις το ιδικο λαδι ντουβαρι ε ντουβαρι οποτε αφου βρεχει ας μην δουλευει τιποτα... ευχομαι την στην επομενη λακουβα να παρεις στο χερι την ζαντα και το ψαλιδι μαζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/4/15 15:22

    Είναι κρίμα και αηδιαστικό να καυχιόμαστε ότι ζούμε σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας μας, οι τουρίστες να έχουν ήδη ξεκινήσει να έρχονται και η πόλη μας να έχει τέτοια χάλια. Το πιο απλό που σκέφτεσαι είναι να κατηγορήσεις τον δήμο για πλήρη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Και νομίζω αυτή είναι η αλήθεια. Ας ελπίζουμε να ξυπνήσουν κάποια στιγμή ΌΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ και πολύ απλά ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. Αλλά και αυτοί .... μία από τα ίδια. ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/4/15 17:14

    ΡΟΔΟΣ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/4/15 17:23

    ο πρωτος που ειπε οτι δεν κλεινουν τις τρυπες λογω βροχης εχει 3 μερες να βρεξε αλλα οι λακουβες υπαρχουν ακομα αρα αφήστε τις μαλακιες εκει στο δημο και πιάστε δουλεια...και σωστη δουλεια οχι τις μια βδομαδας κοπριες ε κοπριες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/4/15 18:20

    Είναι άχρηστοι κοπρίτες όλοι. 10 χρόνια στο Καρακόνερο σε ένα σημείο, ο δρόμος ήταν μπουρδέλο και δεν υπήρχε "ανάγκη" για κανένα έργο και ξαφνικά μετά την ασφαλτόστρωση σκάψαν οι μαλάκες και πάλι μπάλωμα και πάλι τρύπες.
    ΑΑΑΑΑΑ και παρόλο που έβαλαν άσφαλτο, δεν υπάρχει τοιχίο και σε δυνατή βροχή ο δρόμος δεν περνιέται ούτε με τρακτέρ από τις πέτρες και τις λάσπες.

    Στον δε παράλληλο δρόμο υπάρχει αυτή τη στιγμή μια λακούβα πάνω από 20 με 25 εκατοστά βάθος και γύρω στο μισό μέτρο διάμετρο. Όποιος πέσει μέσα με μηχανάκι, σκοτώθηκε.

    Κοπρίτες ανεπάγγελτοι όλοι χωθήκαν στον δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/4/15 22:14

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ,ΛΑΚΟΥΒΕΣ, ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ,ΒΡΟΜΙΚΗ ΠΟΛΗ,ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΥΨΙΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/4/15 08:19

    κοπριτες εκει στο δημο επιτελους καντε κατι δεν παει αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/4/15 11:38

    Η ελληνική ανικανότητα και απληστία σε όλο της το μεγαλείο φαίνεται στα έργα των δήμων. Επειδή δεν μπορούν να εκπονήσουν ένα σοβαρό σχέδιο για να απορροφήσουν τα σχετικά κονδύλια, αρχίζουν κάθε τόσο το ράβε ξήλωνε στα εύκολα. Δηλαδή ξαναφτιάχνουν τους δρομους και τα πεζοδρόμια που έχουν φτιάξει πριν λίγους μήνες. Έτσι υπερτιμολογούν τις εργασίες και βγάζουν τη μίζα τους όλοι. Από τον εργολάβο μέχρι το δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *